Kleuren

Op de Nederlandse markt kennen we alleen al duizenden verschillende kleuren. Logisch dat je dan niet altijd precies weet welke kleur je wilt hebben. Soms zit er maar een tint verschil in de kleuren. Pak bijvoorbeeld Ral 9010 of Ral 9001 of F6.03.87. Deze verschillen weinig als je ze zo ziet. Op een groter geheel kan het verschil anders uitpakken.

Goed om te weten: je kunt alle kleuren in iedere verf soort laten maken. Dus je hoeft niet een Sikkens kleurnummer met Sikkens lak te combineren en dus kun je bijvoorbeeld de Sikkens Rubbol XD High Gloss bestellen in Ral 9001 of in Bentheimer geel.

Hieronder hebben we een aantal kleuren voor je geselecteerd. Als je er op klikt zie je wat meer informatie van deze kleur. Op de productpagina kun je kiezen voor ‘’kleur naar keuze’’ hier kun je dan de gewenste kleur erbij zoeken of in toetsen.

Kom je er helemaal niet meer uit, dan kun je op onze pagina kleurenwaaier ook altijd een fysieke kleurenwaaier bestellen. Na gebruik mag je deze retourneren. Tevens ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel in Hengelo Gelderland (bij Doetinchem) om je te laten adviseren en inspireren over de nieuwste kleurtrends. Je kunt dan ook gelijk de verf afrekenen en mee nemen.