Camouflage Green - Flexa

Flexa Camouflage Green 3029 is een gangbare, veelgebruikte kleur. Een donkere groen/bruine kleur die past in ieder interieur. Je kunt de Camouflage Green bestellen in muurverf maar ook in lakverf. Zo kun je niet alleen je muren maar ook je meubels in deze kleur verven. Alle Flexa kleuren zijn te mengen in vrijwel alle producten.

Kleurcode Camouflage Green

De Camouflage Green kleurcode is 3029. Wat betekent dat? Dat betekent dat je deze Flexa kleur niet perse in een Flexa potje hoeft te kopen. Verf je liever met Sikkens of Sigma? Of wil je net iets meer of iets minder glans? Dat is allemaal mogelijk bij onlineverf. Wij mengen zonder probleem ook Camouflage Green in Sikkens of Sigma verf. Muurverf, hoogglans of zijdeglans het kan allemaal. Kies jouw gewenste verf en vul bij het bestellen de juiste kleurcode in en de verf komt jouw kant uit. Misschien ook interessant, naast deze populaire kleur brengt Flexa ook jaarlijks een Flexa Kleur van het Jaar uit. 

Flexa Camouflage Green combineren

Je kunt Flexa Camouflage Green goed combineren met andere tinten. Het is altijd mooi om deze kleur te combineren met een witte tint. Speel eens met een wat donkere wit tint en probeer het daarna eens met een wat lichtere wittint. Flexa Camouflage Green lak is natuurlijk altijd een goed idee!

Camouflage Green muurverf

Je woonkamermuur verven? De Camouflage Green is tijdloos en past perfect in elk interieur. Of je nou van landelijk of modern houdt. Het is een perfecte basis kleur bij een wat fellere tint, of juist een witte serene achtergrond. De kleur is niet alleen geschikt voor je woonkamer maar is ook een mooie kleur voor je slaapkamer of zelfs babykamer. Meer inspiratie nodig? Lees dan onze blog over groene muurverf!

Populaire verfkleuren

Om het wat makkelijker te maken hebben wij de meest populaire kleuren voor jullie op een rijtje gezet. Klik op een kleur om meer informatie te krijgen.