Wijzonol Grondverf kopen

Bestel hier jouw Wijzonol grondverf! We hebben verschillende soorten: van kant en klare grondverf in een aantal kleuren, tot Wijzonol Grondverf speciaal voor jou op kleur gemengd. Bij de grondverf hoort natuurlijk de juiste aflak. Welke dat is kun je bij een product onderaan de pagina zien, zodat je die meteen mee kan bestellen!

Grondlak is bedoeld om als eerste laag aan te brengen voordat je de uiteindelijke laklaag aanbrengt. De grondlakken gebruik je zowel als grondverf/primer, maar ook als eerste laag lak. Vandaar de naam ''grondlak''. Normaal gesproken breng je één laag grondverf aan, waarna je twee lagen lakverf aanbrengt. 

Wijzonol grondverf waterbasis kopen

De watergedragen grondverf van Wijzonol droogt super snel en daar heb je voordeel van. Hoe eerder je grondverf droog is, hoe sneller je een laklaag kan aanbrengen op je kozijnen, deuren of ander houtwerk binnen. Wijzonol Grondverf is er in het wit en je kan ook een kleur kiezen die wij graag voor je mengen. Een bekende Wijzonol grondverf op waterbasis is de Wijzonol Grondverf Aqua. 

Voor Wijzonol grondverf terpentinebasis kun je dan juist de Wijzonol Grondverf Alkyd gebruiken voor binnen, en de Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak voor buiten.

Wijzonol kunststof primer kopen

Om kunststof te schilderen heb je een andere soort grondverf nodig. Gelukkig heet Wijzonol deze ook! Je gebruikt hiervoor de zogenoemde hechtprimers. Vervolgens kun je er met allerlei soorten Wijzonol lakken overheen!

Wijzonol grondverf buiten

Voor grondverven buiten zijn er ook meerdere mogelijkheden! Zo kun je ook een grondverf op waterbasis gebruiken, de Hechtprimer Aqua. Toch zijn de meeste grondverven op terpentinebasis. Verder hebben wij ook nog een grond- en aflak. Dit is een grondverf en een aflak in één!

Voordelen Wijzonol grondverf

Kies je voor een grondverf van Wijzonol dan profiteer je van de beste eigenschappen van deze hoogwaardige primers:

  • Sneldrogend
  • Goed dekkend
  • Makkelijk te verwerken
  • In wit of kleur leverbaar
  • Universeel overschilderbaar
  • Uitstekende hechting
  • Reukarm

Voor het aanbrengen van grondverf kies je een goede roller en een kwast voor de hoeken en plekken waar je met de roller niet goed bij kan. Natuurlijk hebben wij ook een ruim assortiment kwasten, rollers en verfbakjes voor je in het assortiment, en kijk ook zeker even bij de combideals, een roller met beugel en verfbakje in één, altijd voordelig geprijsd! Bovendien leveren wij jouw verf bestelling super snel, want op werkdagen voor 21:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden!

Wil je meer informatie over Wijzonol grondverf of andere primers voor binnen of buiten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bij Onlineverf.nl kun je op goed advies en de beste producten rekenen, wij hebben echt alles voor jouw schilderklus in een webshop, zo hoef jij de deur niet uit!


Categorieën Producten
Wijzonol Wijzonol Hechtprimer Acryl
Wijzonol Aqua Wijzonol Dekkend Grondlak
Wijzonol Grondverf Silicon Alkyd Systeemverf
Wijzonol Industrielak LBH SDT Ultra Grondlak
Wijzonol Interieurlak Wijzonol Aqua Hechtprimer
Wijzonol LBH Wijzonol Grondverf Alkyd
Wijzonol Muurverf  
Wijzonol Verf Aanbieding  
Wijzonol Wijzotex