Osmo olie kopen

Ontdek de natuurlijke bescherming van Osmo voor jouw houten vloeren en meubels! Bij Onlineverf.nl hebben we de beste Osmo producten voor jouw klus, zoals de veelzijdige hardwax olie, wisch fix en onderhoudswas. Onze producten bieden niet alleen uitstekende bescherming, maar zijn ook gemakkelijk aan te brengen en te onderhouden.

 • Osmo Wisch Fix

  Osmo Wisch-Fix #8016

  • Onderhouden van houten vloer/meubels
  • Reinigen van houten vloeren/meubels
  • Weinig verbruik per vierkante meter
 • Osmo Hardwax Olie

  Osmo Hardwax Olie

  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Bladdert en schilfert niet
  • Zeer bestendig tegen vocht en vuil

De beste Osmo producten

Geef jouw houten oppervlakken de bescherming die ze verdienen met de krachtige Osmo producten! Hardwax olie voor een duurzame bescherming op alle soorten naald- en loofhout. Met Wish Fix reinig en onderhoud je gemakkelijkjouw behandelde vloeren, meubels en deuren. En voor de meest hardnekkige vlekken is er Osmo onderhoudswas!

Deze producten zijn niet alleen gemakkelijk aan te brengen en te onderhouden, maar ook gemaakt van natuurlijke oliën en wassen voor een milieuvriendelijke afwerking. Kies vandaag nog voor de beste Osmo producten en geniet van een langdurige bescherming en een stralende uitstraling van jouw houten meubel, vloer, deur, kozijn en nog veel meer. 

Voordelen Osmo

Ontdek de voordelen van het gebruik van natuurlijke oliën en wassen van Osmo voor de opknapbeurt van jouw houten vloeren, meubels en deuren. Met Osmo behoudt het hout zijn natuurlijk eigenschappen, terwijl je ook nog een milieuvriendelijk bezig bent. Bij Onlineverf.nl begrijpen we hoe lastig het kan zijn om houten oppervlakken te behandelen, maar met onze selectie van Osmo producten wordt het een fluitje van een cent.

Kom langs in één van onze servicepunten en onze experts adviseren je graag over welk Osmo product het beste past bij jouw klus. Zet de eerste stap naar een adembenemend mooie houten afwerking met Osmo en Onlineverf.nl! 

Osmo in huis

Met de Osmo producten hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid in je huis. Onze producten zijn speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis en zijn veilig te gebruiken op houten oppervlakken, zoals vloeren, meubels en deuren. De natuurlijke oliën en wassen die in onze prudcten worden gebruiktm behouden de natuurlijke eigenschappen van het hout en zorgen voor een mooie afwerking. En het beste van alles is dat onze producten milieuvriendelijke zijn geproduceerd, dus je kunt je huis opknappen zonder je zorgen te maken over schadelijk chemicaliën! Kies voor Osmo en geniet van een veilige en milieuvriendelijke manier om je huis een extra boost te geven.