Wijzonol Wijzotex

Direct naar de producten

De muurverven uit de Wijzotex lijn van Wijzonol zijn van hoge kwaliteit. Met deze muurverven ben je verzekerd van een goed resultaat. De muurverven zijn verkrijgbaar in verschillende glansgraden en literverpakkingen. De muurverven zijn geschikt voor binnen. 

 • Wijzonol Wijzotex MatWijzonol Wijzotex MatVoor 23:59 besteld, morgen in huis
  52,9943,79excl. btw52,99incl. btwBtw (21,00%)
  52,9943,79excl. btw52,99incl. btwBtw (21,00%)
  52,9943,79excl. btw52,99incl. btwBtw (21,00%)
  Vanaf 52,99Vanaf41,86excl. btwVanaf52,99incl. btw
  • Dekt erg goed
  • Makkelijk te verwerken 
  • Redelijk afneembaar

Wijzotex voor binnen

De Wijzotex muurverven zijn gemakkelijk aan te brengen met een roller of een kwast. De verf is geschikt voor allerlei ruimtes binnenshuis zoals de hal, slaapkamer of woonkamer. Iedere verf heeft zo zijn unieke eigenschap. Je kunt keizen tussen verschillende glansgraden zoals extra mat, mat en zijdelans. Daarnaast zijn er muurverven die extra eigenschappen hebben zoals extra reinigbaar. Ideaal voor bijvoorbeeld de keuken. Tevens is er een Wijzotex tegen schimmel. Deze muurverf is schimmelbestendig en daardoor geschikt voor de badkamer. 

Schrobkklasses binnen de Wijzotex lijn

De muurverven van Wijzonol hebben verschillende schrobklasses. De schrobklasse houdt in hoe goed je de muurverf kun schoonmaken. Dit kan handig zijn als je de muurverf aanbrengt in ruimtes die snel vuil worden. Door het afvegen van de muurverf zal je geen last hebben van blijven strepen of vlekken. Hier een lijstje van de schrobklasses per muurverf:

Wijzotex Extra Mat: Schrobklasse 1
Wijzotex Mat: Schrobklasse 2
Wijzotex Zijdeglans: Schrobklasse 1 
Wijzotex Extra Reinigbaar: Schrobklasse 1
Wijzotex Schimmelbestendig Mat Schrobklasse 3
Wijzotex Schimmelbestendig Zijdeglans Schrobklasse 1