Betonverf kopen

Wil je beton gaan verven? dan ben je bij Onlineverf aan het juiste adres. Onlineverf is onder andere dé specialist in betonverf. Betonverf is geschikt voor zowel het binnen als buiten schilderen van betonnen oppervlakken. Denk bijvoorbeeld aan een betonnen vloer of een betonnen wand. Ontdek al onze soorten betonverf hieronder.

Betonverf voor de vloer en de muur

De betonverf voor de vloer en de muur kun je in een aantal gevallen door elkaar heen gebruiken. Houd andersom rekening met de verschillen tussen 1-component en 2-componenten producten voor beton. Met een 2-componentenverf voor binnen zorg je voor een optimale mechanische belastbaarheid, net als een paar andere voordelen. Het meest duurzame resultaat, maar helaas geen verf waar je buiten gebruik van kunt maken. De temperatuurverschillen zijn daar te groot, waardoor de verf zou gaan scheuren of barsten.

Zoek je specifiek naar betonverf voor de muur of betonverf voor de vloer? Wij helpen je graag de juiste keuze te maken, ook aan de hand van een toepassing voor binnen of buiten. 

Voor binnen en voor buiten

Voor betonverf buiten kun je gebruik maken van 1-component betonverf, terwijl je binnen de keuze hebt uit 1-component of 2-componenten. Die laatste is goed geschikt voor professioneel en zelfs industrieel gebruik. Bijvoorbeeld voor een garagevloer waar de auto op komt te staan of in een werkplaats waar zware machines op staan. En gebruik in andere gevallen de 1-component producten, waaruit je online op je gemak een keuze kunt maken.

Betonlook verf

Er zit een verschil tussen betonverf en betonlook verf. betonverf is verf speciaal voor beton. Betonlook verf is een bepaalde verfsoort dat de uitstraling van beton heeft. Jaren geleden kwam de betonlook op. Beton is stoer en de look is een vast onderdeel van de populaire industriële woonstijl. Natuurlijk wonen wij niet allemaal in een oud fabriekspand met stalen deuren en kozijnen, maar een muur in de kleur van grijs beton verven lukt ons allemaal wel. Zo tover je met kwast en verf emmer een stuk fabriekspand in je woning. Gebruik één betonlook muur bijvoorbeeld als statement in een kamer.