Betonverf kopen

Wil je beton gaan verven? dan ben je bij Onlineverf aan het juiste adres. Onlineverf is onder andere dé specialist in betonverf. Betonverf is geschikt voor zowel het binnen als buiten schilderen van betonnen oppervlakken. Denk bijvoorbeeld aan een betonnen vloer of een betonnen wand. Ontdek al onze soorten betonverf hieronder.

Betonverf voor de vloer en de muur

De betonverf voor de vloer en de muur kun je in een aantal gevallen door elkaar heen gebruiken. Houd andersom rekening met de verschillen tussen 1-component en 2-componenten producten voor beton. Met een 2-componentenverf voor binnen zorg je voor een optimale mechanische belastbaarheid, net als een paar andere voordelen. Het meest duurzame resultaat, maar helaas geen verf waar je buiten gebruik van kunt maken. De temperatuurverschillen zijn daar te groot, waardoor de verf zou gaan scheuren of barsten.

Zoek je specifiek naar betonverf voor de muur of betonverf voor de vloer? Wij helpen je graag de juiste keuze te maken, ook aan de hand van een toepassing voor binnen of buiten. 

Betonverf voor binnen en voor buiten

Voor betonverf buiten kun je gebruik maken van 1-component betonverf, terwijl je met betonverf binnen de keuze hebt uit 1-component of 2-componenten. Die laatste is goed geschikt voor professioneel en zelfs industrieel gebruik. Bijvoorbeeld voor een garagevloer waar de auto op komt te staan of in een werkplaats waar zware machines op staan. En gebruik in andere gevallen de 1-component producten, waaruit je online op je gemak een keuze kunt maken.

Betonverf kleuren

Je kan betonverf hier in de verwinkel op kleur laten mengen. De meest populaire kleur betonverf is grijs, bijvoorbeeld RAL 7037 Stofgrijs, of een andere RAL grijstint. Maar als jij voor een betonvloer in zwart, beigegrijs, Saffierblauw of RAL 9016 Verkeerswit kiest dan kan dat! Wij mengen betonverf zijdemat, mat of glanzend voor je in de gewenste kleur. En ook de geschikte roller of kwast voor het aanbrengen van verf op de betonvloer koop je hier online makkelijk en snel.

Betonverf aanbiedingen

Bij Onlineverf.nl koop je altijd voordelig jouw betonverf op kleur. Heb je vragen over betonverf? Of wil je zeker weten dat je de juiste verf voor jouw verfklus kiest? Neem even contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice, ze adviseren je graag. En op werkdagen voor 23:59 uur besteld is dezelfde dag verzonden, dan kan jij snel aan de slag met vloercoating of betonverf.