Wijzonol Interieurlak kopen

Deze lijn is perfect voor het lakken van houtwerk binnenshuis. Met de interieur grondverf in water- of terpentinebasis breng je makkelijk een mooie basislaag aan. De Interieurlak mat, zijdeglans of hoogglans geeft jouw houtwerk de uitstraling die je wenst. Een goed reinigbare en krasvaste binnenlak voor een leuke prijs!

Wijzonol interieurlak

De naam zegt het al, deze lijn is ideaal voor gebruik binnenshuis! Hij is kras- en stootvast, goed reinigbaar, voordelig geprijsd, in meerdere glansgraden en zowel in waterbasis als in terpentinebasis te verkrijgen.

Wijzonol interieur Grondverf

Ga je houtwerk lakken met een Interieurlak van Wijzonol? Pas dan eerst de grondverf interieur toe. Hierbij kun je kiezen tussen een water- en terpentinegedragen variant. Wanneer je een ander materiaal dan hout wilt verven is het belangrijk om te kijken welke primer geschikt is voor de ondergrond die je wilt behandelen.

Wijzonol interieurlak

Na het aanbrengen van de juiste grondverf kun je de Interieurlak toepassen. De Interieurlak is ook verkrijgbaar in water- en terpentinebasis. Met de verschillende glansgraden bereik je makkelijk het gewenste resultaat! Of je nou gaat voor mat, zijdeglans of hoogglans, het is allemaal mogelijk. Met name voor de matte terpentinegedragen lak is dat best uniek. Door de olie die in terpentinelak zit is het heel lastig om een matte lak op terpentinebasis te maken, maar Wijzonol is het gelukt!


Populaire categorieën Veelgekozen producten
Wijzonol Wijzonol Dekkend Grondlak
Wijzonol Industrielak Wijzonol Dekkend Tuinbeits
Wijzonol Grondverf Wijzonol LBH Urethan
Wijzonol Muurverf Wijzonol Wijzoplex Eiglans
Wijzonol Interieurlak Wijzonol Wijzotex Extra Mat
Wijzonol LBH Wijzonol Superdek Muurverf
Wijzonol Aqua Wijzonol Transparant Hoogglans
Wijzonol Binnenlak Wijzonol Projectlatex
Wijzonol Wijzotex  
Wijzonol Buitenlak