Jotun verf kopen?

Jotun verf zijn prachtige lakken geschikt voor binnen en buiten. Jotun staat voor hoge kwaliteit, een makkelijke verwerking en is perfect voor jouw binnen-en buitenhoutwerk. Laat de professional in je los met verf van Jotun!

  • Jotun Benar Olie UVR

    Jotun Benar UVR

    • Waterafstotend
    • Gaat niet bladderen
    • Geeft geen schilfers of witte vlekken

Wat is Jotun verf?

Deze hoogwaardige verf is te gebruiken voor al jouw houtwerk. Wij hebben verschillende soorten houtverf in onze webshop verkrijgbaar. Beide zijn te gebruiken voor hardhouten ondergronden. De lakken zorgen voor een finishing touch van jouw houten kozijnen, deuren of meubels.

Jotun Benar Olie Glans

Bij ons in de webshop vind je Jotun Benar olie. Deze olie geeft een glanzende afwerking en is speciaal voor (tropisch) hardhout. De lak is zowel binnen als buiten te gebruiken. De Jotun lak houtolie is sterk en beschermt jouw houtwerk tegen krassen en stoten.

Jotun Benar UVR lak

Een sterke, krachtige lak van Jotun. De Benar UVR lak is geschikt voor verschillende houtsoorten en beschermt zelfs hout wat is toegepast voor schepen boven de waterlijn. Daarnaast bladdert deze lak niet af en krijg je geen witte vlekken. Nog een goede eigenschap: de Benar UVR lak van Jotun is elastisch. Dit betekent dat het op zekere hoogte meewerkt met de ondergrond!

Onlineverf.nl is jouw Jotun verkooppunt!

Zoek jij Jotun verf of lak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onlineverf.nl is perfect voor het kopen van verf en allerlei schilders benodigdheden.
Maar niet alleen daarom koop je bij ons, wij bieden gratis advies en stappenplannen op onze advies pagina's, wij sturen jouw bestelling razendsnel op! Vaak is voor 21:00 uur besteld jouw bestelling de volgende dag al in huis. Daarnaast helpen wij jouw graag met vragen over verf én is achteraf betalen mogelijk. Nog niet genoeg redenen om bij ons te bestellen? Wat dacht je dan van onze combideals, zo heb jij altijd de goedkoopste prijs!