RAL 9010 Zuiver wit | Onlineverf.nl

RAL 9010 Zuiver wit

RAL 9010 is één van de meest voorkomende wittinten in het interieur. In de schilders branche spreken we van 100% wit als er geen extra pigment of pasta wordt toegevoegd door middel van de mengmachine. Het is dus echt standaard wit. Verreweg de meest gebruikte wit tint is RAL 9010. Dit wordt ook wel zuiver wit genoemd. Het geeft echter gelijk al wat verwarring. Zuiver wit is enkel de naam. RAL 9010 is net iets van het witte af, waardoor deze erg geschikt is voor plafonds en wanden. Omdat deze kleur zo geliefd is, hebben fabrikanten besloten om deze kleur ook op voorraad te maken in muurverf. Maar dan is het nog altijd geen 100% wit. Vandaar dat deze kleur – eenmaal voor jou speciaal gemengd – ook vaak niet retour genomen kan worden. Juist omdat deze gemengd is. Uiteraard is deze wittint bij Online Verf te verkrijgen.

Jouw voordelen bij Onlineverf

RAL kleuren wit kopen bij Onlineverf biedt jou de volgende voordelen:
  • Snelle levering
  • Voordeligste verf webshop
  • Gratis online advies
  • Achteraf betalen
  • RAL 9010 wittinten kopen bij Onlineverf
De meest verkochte witte verf voor muurverf is RAL 9010: zuiver wit. Deze witsoort is minder hard dan standaard wit, maar oogt toch heel fris. RAL kleuren zijn de standaard in de industrie, bouw en verkeersveiligheid. RAL-nummer 9010 betreft de kleur Zuiver wit en is onderdeel van de categorie Wit- en zwarttinten. Het is veruit de meest gebruikte kleur voor lakverf, muurverf en latex. Het is een hele toegankelijke standaard kleur voor gebruik binnenshuis. Geschikt voor plafonds, muren en kozijnen. RAL 9010 is niet te crème en niet te kil. Het is precies goed voor heel veel interieurs. Wil je meer weten over Ral 9010? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf op. Zij geven je graag antwoord of een passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt. Daarnaast hebben wij ook een blog geschreven over het verschil tussen RAL 9010 en Wit en het verschil tussen RAL 9010 en RAL 9001.]

Ik koop mijn verfproducten bij de specialist

Verf bestellen met de geïntegreerde kleurenwaaier is een fluitje van een cent. Bijkomend voordeel is, doordat wij dagelijks veel bestellingen ontvangen, wij vrijwel alle topmerken verf voor bijzonder lage prijzen kunnen inkopen. Verf kopen doe je dus bij de specialist: Onlineverf.nl.