Sigma traplak kopen

Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin is de beste keuze voor het lakken van jouw trap. Dankzij de anti-slip technologie in deze traplak wordt jouw trap een stuk veiliger.  De Sigma S2U Nova Traplak is kras- en slijtvast, belangrijk om slijtage tegen te gaan en zo lang mogelijk te kunnen genieten van een mooi eindresultaat. Door de goede afneembaarheid van de trapverf zijn de traptreden gemakkelijk schoon te houden.

Een traplak waar je lang van kunt genieten

Naast dat de traplak kras- en slijtvast is beschikt de verf ook over een UV-filter. Dit helpt om de vergeling tegen te gaan. De Sigma S2U Nova Traplak is huidvet resistent, wat voorkomt dat huidvet blijft kleven op het oppervlak. Dat is handig, want huidvet kan zorgen voor een snellere verkleuring van de laklaag. Een goede combinatie van eigenschappen voor een eindresultaat waar je lang van kunt genieten.

De beste traplak van Sigma in iedere kleur

De Sigma Traplak kan in iedere gewenste kleur gemaakt worden. Of je nou traplak in RAL 9010RAL 9001 of RAL 7021 wilt, iedere kleur is mogelijk! Op de productpagina voer je jouw gewenste kleurnummer in en wij gaan dat voor je mengen. Het maakt niet uit welke kleur je kiest. Jij krijgt jouw trap in de door jouw gewenste kleur. Nog meer kleuren bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze kleurenpagina.

De voordelen van Sigma traplak

Hieronder zie je enkele voordelen van Sigma traplak. Je bent in ieder geval gegarandeerd van de beste kwaliteit trapverf:

- Anti-slip werking

- Kras- en slijtvast

- Huidvetresistent

- Gemakkelijk aan te brengen

Het beste resultaat met Sigma S2U Nova Primer

Gebruik de Sigma S2U Nova Traplak in combinatie met de Sigma S2U Nova primer voor het beste eindresultaat. Door bij de Sigma Nova lijn te blijven ben je zeker van de meest duurzame oplossing en het mooiste eindresultaat.

Trapverf voor de leuning

Als je de trapleuning gaat schilderen, dan is het raadzaam om Sigma S2U Nova Matt of Sigma S2U Nova Satin te gebruiken. Dit zijn watergedragen lakken zonder anti-slip. Een anti-slip werking op de leuning is niet gewenst, omdat de leuning dan stroef kan aanvoelen. De ''gewone'' watergedragen lakverf is volledig glad en dat is prettiger voor de leuning. 


Sigma Sigma S2U Allure
Sigma Binnenlak Sigma S2U Nova
Sigma Buitenlak Sigma Schakelverf
Sigma Facade Sigma Torno
Sigma Grondverf Sigma Traplak
Sigma Multiprimer Sigmapearl
Sigma Muurverf Sigmatex Superlatex
Sigma Verf Aanbieding Sigmavar
Sigma S2U