Kleurtesters en kleurstalen bestellen

Bekijk hieronder ons assortiment aan kleurtesters! Zoals je ziet hebben we verschillende soorten testers, van een Farrow and Ball proefpotje tot Histor proefpotjes! Laat de testers in iedere gewenste kleur mengen, en als je voor 23:59 uur bestelt heb je het morgen al in huis!

Kleurtester muurverf

Een keuze maken voor een nieuwe kleur op de muur kan nogal overweldigend zijn, het is moeilijk om uit al die honderden beschikbare kleuren de juiste te kiezen. Helemaal als je jouw hele muur of zelf jouw kamer gaat schilderen. Met een kleurtester geef jij jezelf wat minder stress. Wij hebben twee verschillende kleurtesters, namelijk:

Kleurstalen: Histor kleurtester

Wij hebben van Histor een zelfklevende kleurstaal, zo kun jij kijken of de door jouw gekozen kleur past bij verschillende lichtinvallen en op verschillende delen van de muur. Deze testers worden gemaakt van 100% verf en zijn daarmee ook zeker kleurecht, hij verschilt dus niet van kleur wanneer jij verf besteld.

Proefpotjes verf: echte kleurtesters!

Wij hebben naast een kleurstaal ook proefpotjes, ook wel kleurtesters genoemd, met echte verf. Bij deze potjes mengen wij de verf die jij wilt op iedere gewenste kleur. Zo kan je een klein deel van de muur de kleur geven om te testen hoe hij staat, zelfs wanneer hij is opgedroogd. De potjes verf komen in 250 ml. Welk merk tester je pakt, maakt niks uit. Wij kunnen iedere gewenste kleur in de potjes mengen!

Naast onze bekende Sigma Colour Tester, hebben wij ook kleine formaten van Histor! Deze kun je vinden bij de Histor Perfect Finish Houtlak, in dit geval is het de matte variant. De glansgraad mag je zelf kiezen, wij hebben voor alle drie de glansgraden kleine proefpotjes beschikbaar.

Wij mengen de kleurtester bijvoorbeeld in kleuren van Flexa, Histor, Painting the Past en Farrow and Ball.

De voordelen van kleurtesters

Voorkom teleurstellingen achteraf en maak gebruik van onze kleurtesters. Je kunt op je gemak de kleur uitproberen zonder dat je hele muur of gevel hoeft te schilderen. Daarnaast kun je door middel van onze kleurtesters de kleuren van verschillende merken met elkaar vergelijken en zo de beste keuze maken.

Online je kleurtesten bestellen

Online jouw favoriete kleurtester bestellen is niet alleen ontzettend gemakkelijk, waar we natuurlijk van houden, maar het biedt ook meerdere voordelen, zoals:

  • Gratis online advies
  • Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk door Klarna!
  • Altijd gratis af te halen in één van onze servicepunten
  • Alle mengverf in vrijwel iedere gewenste kleur verkrijgbaar

Waar wacht je op? Bestel jouw favoriete kleurtester nu gemakkelijk online!