Wijzonol LBH kopen

Wijzonol LBH staat voor de buitenlakken van Wijzonol, maar niet zomaar een serie buitenlakken. De LBH lijn is van de hoogste kwaliteit en staat garant voor duurzaamheid. De producten die tot deze lijn behoren zijn buitenlakken die zowel door de consument als door de vakschilder worden gebruikt. Dat geeft tevens aan dat de verf in de hoogste categorie zit.

Bekende Wijzonol LBH lakken

Wijzonol LBH SDT Ultra hoogglanslak is de beste hoogglanslak voor buiten op terpentinebasis.

Wijzonol LBH Silicon Alkyd is hoogglanslak op basis van gesiliconiseerde alkydhars

LBH: De lak voor buiten

De afkorting LBH staat voor lakken die geschikt zijn voor buiten. Binnen het LBH gamma is er een grote variantie aan keuzemogelijkheden. Zo heb je keuze uit verschillende glansgraden, zoals hoogglans en zijdeglans. Het programma omvat zowel aflakken als primers. Voor iedere aflak is er een geschikte grondverf ontwikkeld en andersom uiteraard ook:

Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak is de grondverf die combineert met de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Wijzonol LBH Grondlak HV gebruik je onder de Wijzonol LBH Silicon Alkyd of Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak

Wijzonol LBH Silicon Alkyd Systeemverf (kan zonder grondlak, maar anders met Wijzonol LBH Grondlak HV

Enkele kenmerken van de LBH lakken:

  • Soepel verwerkbaar
  • Hoge duurzaamheid
  • Lang glansbehoud
  • Fijne vloeiing

Innovaties

De meest recente innovatie binnen de Wijzonol LBH serie, is de introductie van het Wijzonol LBH SDT systeem. Dit verfsysteem kenmerkt zich door twee producten van de allerhoogste kwaliteit en met de beste duurzaamheid. Het gaat om de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak, uiteraard in combinatie met de Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak.

Door het gebruik van dit verfsysteem garandeer je jezelf van de beste kwaliteit, glans en duurzaamheid. Dit verfsysteem kenmerkt zich door het gemak waarmee de lak te verwerken is. Daarnaast speelt glansbehoud uiteraard een grote rol en heeft de lak in de juiste conditie een schildervrij periode van 10 jaar!


Wijzonol Wijzonol LBH
Wijzonol Aqua Wijzonol Muurverf
Wijzonol Grondverf Wijzonol Verf Aanbieding
Wijzonol Industrielak Wijzonol Wijzotex
Wijzonol Interieurlak