Farrow and Ball verf online bestellen

Verf van Farrow and Ball is voor de echte fijnproever op het gebied van kleuren, sfeer en glansgraden. Het merk geeft diepte aan je wand of houtwerk en is verkrijgbaar in de mooiste kleuren. De kleuren en glansgraden zijn gebaseerd op Britse landhuizen en paleizen. Dit heeft geresulteerd in een unieke collectie van 132 kleuren. Door het gebruik van tot 40% meer pigment in de verf is de intensiteit van deze kleuren ongekend. 

Alle Farrow & Ball verven zijn water gedragen, reukarm en sneldrogend. Je bestelt Farrow & Ball altijd met de beste service, snelle levering en je kunt zelfs achteraf betalen! Hoe makkelijk wil je het hebben? Are you in for it?

Farrow & Ball

Het merk is bijzonder. Meeslepende kleuren, aparte afwerkingen en een echt karakter. De verschillende producten van Farrow & Ball staan voor het oude dat in stand moet blijven.

Vanaf het begin al wordt het merk ontwikkeld en geproduceerd in Dorset, Engeland. De historie gaat terug naar 1946 waar John Farrow en Richard Ball als pioniers een imperium hebben opgebouwd. Sinds die tijd is het hard gegaan. Een uitgebreid assortiment, milieubewust werken en opschalen naar heel Europa met authentieke kleuren.

Farrow and Ball verf

Het merk kent verschillende producten, elk geschikt voor een speciale toepassing. Zo zijn er verschillende soorten verf zoals de Estate Emulsion; een matte krijtverf voor de muren die je ook goed kunt gebruiken voor de plafonds binnenshuis. De Modern Emulsion heeft meer glans en is volledig afneembaar. Deze eigenschappen maakt de Modern Emulsion een echte aanrader voor ruimtes zoals keukens, gangen, badkamers of de kinderkamers en overige intensief gebruikte ruimtes.

En wat te denken van de Dead Flat, een traditionele uitermate matte finish voor pleisterwerk, houtwerk en metaal binnenshuis. Deze afwerking is minder geschikt voor intensief gebruikte ruimten want het is niet afwasbaar of afneembaar. Wil je juist gestucte of gepleisterde muren en plafonds voorzien van een nieuwe frisse kleur, kies dan voor de Casein Distemper. Een ademende finish in de meest geweldige kleuren. Stuk voor stuk bijzondere verfsoorten met een echt ander effect!

Farrow & Ball kleuren

Farrow & Ball beschikt over een complete kleurenwaaier. Hierin staan alle kleuren uit de gehele Farrow & Ball collectie. Alle kleuren staan op een groot vlak afgebeeld, zodat je een goed beeld krijgt of de kleur wat voor jou is! Een wat compacter alternatief is de Farrow & Ball kleurenkaart. Ook hier staan alle kleuren op afgebeeld, alleen dan net wat kleiner. Hierdoor kun je wel overzichtelijker alle kleuren bekijken! Bestel de kleurenwaaier en de kleurenkaart bij ons en maak zo eenvoudiger de juiste keuze.

Farrow & Ball gemakkelijk bestellen

Wij beschikken over een originele Farrow & Ball mengmachine. Dat maakt snelle levering mogelijk. Heb je behoefte aan goed advies? Bel of mail ons gerust.

Farrow & Ball Sample

Ben je nog in twijfel over een kleur, maar een kleurenkaart kan jou niet helpen aan je antwoord? Ook hier heeft Farrow & Ball een oplossing voor, namelijk Farrow & Ball Samples. Dit zijn kleine potjes verf met een inhoud van 100 ml, bestaande uit iedere kleur van Farrow & Ball. Weet je dus niet helemaal zeker of de gekozen kleur de juiste is? Dan zijn de samples de perfecte oplossing.

Farrow and Ball verf online bestellen

Wij beschikken over een originele Farrow & Ball mengmachine. Dat maakt snelle levering van Farrow & Ball muurverf, plafondverf of lakverf mogelijk. Heb je behoefte aan goed advies? Bel of mail ons gerust en ga dan jouw favoriete Farrow and Ball verf bestellen. Liever naar een echte winkel met persoonlijk advies over Farrow and Ball in Nederland? Kom naar een van onze Farrow and Ball verf verkooppunten!

Farrow and Ball verkooppunten

Er zijn verschillende Farrow and Ball verkooppunten, maar hoe makkelijk is het om het gewoon online te bestellen?! Bij Onlineverf.nl kies je uit het complete Farrow and Ball assortiment met alle gewenste Farrow and Ball kleuren. Kies ervoor om het door PostNL bij jou thuis te laten bezorgen, Kies een PostNL afhaalpunt of laat het bij een van onze servicepunten afleveren zodat je meteen om advies kunt vragen en eventueel materialen erbij halen die je misschien bent vergeten bij het bestellen.


Populaire categorieën Veelgekozen producten
Farrow and Ball F&B Sample
  F&B Estate Emulsion
  F&B Lime Wash
  F&B Casein Distemper
  F&B Kleurenkaart
  F&B Interior Wood P/U