Wijzonol Verf kopen

Wijzonol verf bestellen betekent kwaliteit bestellen. Verf van oerhollandse afkomst dat al hoogwaardige verfproducten ontwikkelt en distribueert sinds 1916. Het merk is opgericht door de familie Van Wijhe en tot op de dag van vandaag onafhankelijk. Wijzonol kenmerkt zich door het traditionele vakmanschap en garandeert daarmee een hoge kwaliteit van de producten tot wel 12 jaar onderhoudsvrij. Als je kiest voor Wijzonol verf verzeker je jezelf van kwaliteit en een goed resultaat. 

 • Wijzonol Wijzotex Mat

  Wijzonol Wijzotex Mat

  • Watergedragen binnenmuurverf
  • Makkelijk te verwerken
  • Goede dekkracht
 • Wijzonol keuzehulp Niet zeker waar je moet zoeken? Start onze keuzehulp en beantwoord de vragen om de juiste Wijzonol verf te vinden! Start Keuzehulp
 • Wijzonol Muurverf Mat

  Wijzonol Muurverf Mat

  • Volledig mat
  • Zeer schrobvast
  • Sneldrogend
 • 12 jaar onderhoudsvrij
  Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

  Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

  • Beste buitenlak Wijzonol
  • Hoogglans uitstraling
  • Tot 12 jaar onderhoudsvrij
 • Wijzonol Grondverf Waterverdunbaar

  Wijzonol Grondverf Acryl

  • Snelle droging
  • Goede hechting
  • Universeel overschilderbaar
 • Wijzonol Grondverf Alkyd

  Wijzonol Grondverf Alkyd

  • Voor binnen
  • Zeer goede hechting
  • Universeel overschilderbaar

Wijzonol verf

Wijzonol wordt gezien als het derde grootste verfmerk in Nederland. Het merk weet haar positie in de markt goed te behouden en ontwikkelt regelmatige innovatieve hoogstandjes. Wijzonol richt zich dan ook op professionele schilders en kritische DHZ-ers die schilderen in typisch Nederlandse omstandigheden. De werknemers zijn echte vakmensen uit de schildersbranche die in sommige gevallen zelf ook op de ladder hebben gestaan. Ze weten waar ze over praten. Met onze producten van Wijzonol heb je gegarandeerd een kwaliteitsproduct dat voldoet aan de hoogst geldende normen. 

Wijzonol buitenverf - tot 12 jaar onderhoudsvrij

Wijzonol buitenlak is het meest bekend. Ze worden gelabeld onder de naam ‘’LBH’’. De LBH lakken zijn van de hoogst haalbare kwaliteit. Het paradepaardje van het merk is de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak. Deze is tot wel 12 jaar onderhoudsvrij. LBH buitenlakken zijn het gehele jaar door te verwerken en kenmerkt zich door de uitstekende vloei en duurzaamheid.

Uiteraard is de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak niet de enige goede lakverf van het merk. Alle buitenlakken die het predicaat ‘’LBH’’ dragen staan voor hoge kwaliteit, gemakkelijke verwerking en hoge mate van duurzaamheid. De lakken uit deze serie zijn in verschillende varianten te verkrijgen. Zo is er bijvoorbeeld een hoogglans, zijdeglans en half-glans uitvoering. Naast de ‘’standaard’’ lak is er ook een systeemverf beschikbaar. En wat dacht je van het verschil in silicon of urethaan basis? Voor iedere situatie heeft Wijzonol een goede buitenlak ter beschikking.

Wijzonol binnenverf - Duurzaam en gebruiksvriendelijk

Het assortiment binnen lakken is iets minder uitgebreid, maar daardoor wel overzichtelijk. Er wordt onderscheid gemaakt tussen lak op waterbasis en lak op terpentinebasis. De gradaties in glansgraad gaan van hoogglans, naar zijdeglans en er is zelfs een mooie matte lak. Dit lakprogramma wordt ook wel Wijzonol Interieurlak genoemd. Deze lakken zijn zowel op waterbasis als op terpentinebasis leverbaar. Het unieke aan Wijzonol is dat zij ook een matte lak op terpentinebasis hebben ontwikkeld. Dit is de Wijzonol Matlak Alkyd. Normaal gesproken is het zeer lastig om een matte lak op terpentinebasis te maken, omdat de olie die in terpentine zit glanst. 

Voor welke Wijzonol verfkleur ga jij?

Wijzonol buitenlak kleuren, Wijzonol binnenverf kleuren; de keuze is reuze! Of je nou op zoek bent naar een blauwe tint voor op je binnenmuur of een witte kleur voor op de buitenmuur; Wijzonol verf heeft het allemaal! Wist je dat er ook een mogelijkheid is om twee kleuren te mengen? Ga voor de Wijzonol mengverf! Kom naar onze winkel en mix twee kleuren om jouw droom kleur werkelijkheid te maken.

Goedkoop Wijzonol verf kopen?

Dat kan! Bij Onlineverf.nl bestel je altijd jouw favoriete verf voor de laagste prijs! Ken je de aanbiedingenpagina van Wijzonol verf al? Op deze pagina vind je alle goede, actuele aanbiedingen van alle Wijzonol verf; neem snel een kijkje!

Wijzonol voor een perfecte basis

Het is altijd belangrijk de juiste grondverf bij de betreffende lakverf te kiezen. Doe je dit, dan ben je verzekerd van een maximale levensduur. Maar ook heb je garantie vanuit de fabrikant. Mocht er iets met je verf zijn, dan heb je altijd een gegronde reden om de hulp van de fabrikant in te schakelen, mocht dat nodig zijn. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met je fabrikant. Maar je kunt uiteraard hiervoor ook bij ons terecht. 

De primers/grondverf van Wijzonol zijn van het hoogst haalbare niveau en garanderen een perfecte basis voor de eindlaag. De primers van het merk zijn, afhankelijk van het type, geschikt voor iedere ondergrond. Zo zijn er speciale primers voor hout, zoals de Wijzonol LBH Grondlak HV. Daarnaast zijn er ook een zogenaamde multiprimers, die ook geschikt zijn voor o.a. staal en kunststof, zoals de Wijzonol Uniprimer.

De beste muurverf van wijzonol

Zoals ieder goed verfmerk is er ook de beschikking over verschillende soorten Wijzonol Muurverf. De meest gangbare muurverf is de Wijzonol Muurverf Mat voor binnen. Naast deze muurverf kun je ook kiezen voor een extra reinigbare variant (handig met kinderen en vieze vingers) en een extra matte variant. Een ander hoogstandje van het merk is de schimmelwerende Wijzonol Badkamer Muurverf. Voor de meest gangbare situaties is een duurzaam product op de markt gebracht.


Populaire categorieën Veelgekozen producten
Wijzonol Wijzonol Dekkend Grondlak
Wijzonol Industrielak Wijzonol Dekkend Tuinbeits
Wijzonol Grondverf Wijzonol LBH Urethan
Wijzonol Muurverf Wijzonol Wijzoplex Eiglans
Wijzonol Interieurlak Wijzonol Wijzotex Extra Mat
Wijzonol LBH Wijzonol Superdek Muurverf
Wijzonol Aqua Wijzonol Transparant Hoogglans
Wijzonol Binnenlak Wijzonol Projectlatex
Wijzonol Wijzotex  
Wijzonol Buitenlak