Verf kopen Belgie

Onlineverf.nl levert ook voor onze klanten in België. Je kunt gemakkelijk je bestelling plaatsen in onze webshop. Deze bestelling wordt dan bij je thuis bezorgd. De betaling vindt, net als in Nederland, plaats via I-deal, Bancontact of Klarna (achteraf betalen). Hierdoor kunnen wij onze klanten in België ook de beste service bieden.

Verf kopen in België?

Als je de bestelling plaatst worden jouw producten dezelfde dag verzonden. Heb je andere vragen rondom een product? Laat het ons dan weten. Wij geven je graag uitgebreid advies over je verf klus! Onlineverf.nl heeft jarenlange ervaring en is onderdeel van een schildersbedrijf in Hengelo Gelderland. Daardoor weten wij precies hoe je jouw verf klus het beste kunt aanpakken.

Wat kan Onlineverf.nl nog meer voor je betekenen?

Bij Onlineverf.nl kun je altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten ben je gegarandeerd van het beste product. Wist je dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor jou heeft? Deze schema’s vertellen precies hoe je moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, Overal is een passend stappenplan voor. Ook kun je gebruik maken van onze verfwijzer. Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloop je een aantal stappen en kom je vanzelf terecht bij het juiste product.

Zakelijk verf bestellen in België bij Onlineverf.nl

Kun je ook als Belgisch bedrijf verf bestellen bij Onlineverf.nl? Ja dat kan zeker! Met zakelijk bestellen geniet je van de volgende voordelen:

  • Snelle service
  • Betaal géén BTW*
  • Je eigen accountmanager voor al jouw vragen
  • De producten altijd snel op de zaak bezorgd


*Dit werkt alleen wanneer je een zakelijk account hebt aangemaakt. Bij het aanmaken moet je erop letten dat je:

  • aangeeft dat je een zakelijke klant bent
  • een geldige bedrijfsnaam hebt
  • een geldig BTW nummer invult

Mocht je er niet uit komen, of nog vragen hebben over dit onderwerp, neem dan even contact op met onze klantenservice.