RAL 9003 - Signaalwit

RAL 9003 Signaalwit is een kleur uit de RAL waaier. Deze witte, lichte kleur is lekker makkelijk om naar te kijken. Deze lichte kleur is een veelvoorkomende kleur in mening plaats in Nederland. De kleur kenmerkt zich door zijn lichte, maar elegante uitstraling die perfect te combineren is. Deze, samen met een aantal andere RAL kleuren wit, zijn een van de bekendste verfkleuren die bestaan.

RAL 9003

RAL 9003 Hoogglans

Gebruik de kleur Signaalwit RAL 9003 voor je voordeur en ervaar een moderne, elegante uitstraling. De voordeur in RAL 9003 is bij uitstek geschikt om te schilderen in deze kleur. Lakverf komt met deze lichte kleur prima tot zijn recht. Wat dacht je van RAL 9003 hoogglans houtverf van bijvoorbeeld Sigma of Sikkens? Met name RAL 9003 voor de voordeur is erg mooi. Dit zien we vaak bij zowel moderne als landelijke woningen. De kleur is licht, maar toch daardoor universeel te gebruiken.

RAL 9003 of Signaalwit

Deze lichte kleur wit RAL 9003 is ook geschikt om in alle merken te laten mengen. Dus of je RAL 9003 in Flexa, Sigma of Sikkens wil, alles is mogelijk. De kleurcode voor deze kleur wordt ook wel vaak aangeduid als de Signaalwit kleurcode. Een kleur komt goed tot zijn recht, mits deze goed wordt gebruikt. Daarmee bedoelen we dat een kleur beter tot uiting komt wanneer deze gecombineerd wordt met een andere kleur. RAL 9003 Signaalwit is een witte kleur  die perfect te combineren is met bijvoorbeeld een donkergrijze tint. Het gebruik van de juiste tint geeft de woning een mooie uitstraling en kan de accenten op de juiste plek leggen. Veelal geeft bovenstaande combinatie een moderne uitstraling.

9001-9003-9010-9016

Gratis verzending tester

Bestel nu je kleurentester en krijg gratis verzending met de code TESTER10
Gebruik de code in je winkelmandje of in de checkout, en wij verminderen het totale bedrag met €4,95 (kosten voor verzending).


Op zoek naar inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €15 korting op je eerste bestelling!