Avis kopen

Wij breiden ons assortiment Avis verf steeds verder uit! De verf is geschikt voor binnen en buiten en van goede kwaliteit. Last van siliconenbesmetting? Avis heeft de oplossing!   

Multiprimer

De Multiprimer van Avis is een veel gebruikte grondverf voor moeilijke ondergronden. Buiten de goede kwaliteit is hij scherp geprijst en dat is natuurlijk een groot pluspunt. Of je nou een grote of een kleine klus te klaren hebt, voor elke klus is een gepaste hoeveelheid. Hij is er zelfs in terpentine- en waterbasis. Ga je voor een lichte kleur? Dan kun je het beste wit als ondergrond kleur gebruiken. Grijs gebruik je bij donkere kleuren en wanneer de huidige kleur veel pigment bevat. Daarbij kun je denken aan kleuren als rood of een fel geel. Grijs neutraliseert, dat zorgt ervoor dat je minder lagen nodig hebt om de afwerklaag te laten dekken.

Avis Anti-siliconen vloeistof

Misschien ken je het wel, die kleine vissenoogjes op je pas geschilderde houtwerk. Het lijken wel kleine belletjes die uit het niets op komen zetten. Wanneer dit gebeurd, heb je te maken met siliconen besmetting. Silconen zijn erg hardnekkig, maar Avis heeft een oplossing. Een paar druppeltjes Anti-Siliconen vloeistof doet wonderen. Let er wel op dat je de juiste druppels gebruikt. Voor terpentinegedragen verf heb je de alkyd variant nodig en voor watergedragen verf de acryl druppels. 

Wegenverf

Avis Wegenverf is toepasbaar op alle verontreinigde soorten plaatmateriaal en stukwerk. De verf isoleert de verontreiniging, maar je kunt het ook gebruiken om markering op steen of steenachtige ondergronden aan te brengen. De Wegenverf is een sneldrogende alkydharsverf. De verf heeft een goede verwerking, goede dekking, een hoog isolerend vermogen en is goed slijtvast.

Avis Aqua PU Lak Ultra-Mat

Avis Aqua PU lak Ultra-Mat is een waterverdunbare, 1-komponent, transparante, niet vergelende blanke lak op basis van een PU-acrylaat. De lak is glashard, vrijwel reukloos, makkelijk te verwerken en geeft in afgesloten ruimtes geen hinderlijke geur. Maar het heeft nog meer voordelen! Na uitharding is de lak bestand tegen vocht, (drink) alcohol, gebruikelijke huishoudreinigingsmiddelen, koffie, thee, wijn, etc. Deze blanke lak is niet bestand tegen langdurige waterbelasting op horizontale delen.