Polyfilla kopen?

Onmisbaar wanneer je houten oppervlaktes gaat schilderen: onze Polyfilla houtreparatiemiddelen. Dit merk staat bekend als één van de betere merken. Met producten van het hoogste niveau, gebruikt door professionele schilders.

Polyfilla Pro W300 Epoxy houtreparatie

Dit product is een vulmiddel bestaande uit twee componenten epoxy. Hij is geschikt voor zowel binnen als buiten en helpt om beschadigd en rot hout te repareren. Polyfilla houtreparatiemiddelen drogen zeer snel. Deze is bijvoorbeeld al na 4 uur overschilderbaar, zo kan jij snel door met je klus.

Polyfilla Pro W340 Hechtprimer

De Polyfilla W340 is een impregneermiddel en is onmisbaar voor het voorbehandelen en impregneren van houtreparaties. Daarnaast is deze hechtprimer ook nog eens geschikt voor afdichten en sealen van kopse kanten.

Polyfilla Pro W350 Sneldrogende Houtreparatiepasta 2K

Deze sneldrogende pasta zorgt ervoor dat jij in een mum van tijd door kan met jouw schilderklus. Hij is namelijk na 30 minuten al droog! Daarna is deze houtreparatiepasta perfect schuurbaar en overschilderbaar na een korte tijd.

Polyfilla Pro W360 Sneldrogende Houtreparatiepasta

De Polyfilla Pro W360 wordt vaak gecombineerd met de W340 hechtprimer. Zoek je een product waarmee je gemakkelijk houtreparatie voor binnen én buiten kan uitvoeren? Dan heb je deze nodig! De koker van de Pro W360 heeft een handige 2-in-1 koker en is daardoor makkelijk te gebruiken. Daarnaast is hij na 2 uur al overschilderbaar.

Polyfilla Pro W370 Sneldrogende Houtreparatiepasta 2K

Heb je nou grote gaten in jouw houtwerk zitten? Dan kan je het beste kiezen voor deze houtvuller. De Polyfilla Pro W370 droogt net als de andere vulmiddelen van dit merk zeer snel en is na een half uurtje droog. Je kan hier ook goed mee plamuren, door de sterke hechting biedt deze bescherming en kwaliteit.

De voordelen van Polyfilla reparatiemiddelen

Naast de hoge kwaliteit kennen de reparatiemiddelen van Polyfilla vele voordelen:

  • Elk product is zeer sneldrogend
  • De reparatiemiddelen zijn perfect schuurbaar
  • De producten hebben een sterke hechting
  • Zijn allemaal overschilderbaar
  • Zijn zeer scherp geprijsd bij ons in de webshop

Nu snappen we het best dat er nog vragen zijn wat betreft het gebruik of over de producten van Polyfilla. Onze klantenservice zit voor je klaar om deze vragen te beantwoorden!