Online Sikkens specialist

Klanttevredenheid en advies voor onze klanten staat bij ons op nummer 1!

En die klanttevredenheid... die krijgen wij mede door de beste producten! Daarom zijn wij door Akzo Nobel (fabrikant van o.a. Sikkens en Flexa) uitgeroepen tot Online Sikkens Specialist.
Wil jij Sikkens verf kopen en het gemak hebben van online bestellen? Dan adviseert Sikkens om dit enkel te doen bij een Online Sikkens Specialist. Trots voeren wij dus ook het predicaat Online Sikkens Specialist, met het bijbehorende logo en certificaat.

logo-sikkens-online-specialist

 

 

 

 

Je bent bij ons in de mogelijkheid om alle erkende Sikkens kleuren te bestellen. Daarnaast krijgt onze klantenservice diverse producttrainingen zodat zij jou van het beste advies kunnen voorzien. En mocht er toch iets mis zijn gegaan, we geven jou garantie op alle Sikkens producten.

Wil je liever bij een fysieke winkel kopen? Ook dat snappen we. Daarom hebben wij meerdere winkels door heel Nederland. Er zit er altijd wel eentje in de buurt. Bij al onze fysieke winkels geniet je van dezelfde voordelen, want deze namelijk gecertificeerd als Erkend Sikkens Specialist. Dit certificaat wordt enkel aan fysieke winkels toegekent. 

Voor zowel online als fysieke verkoop kun je dus bij ons terecht!