Vloercoating bestellen

De vloercoatings op deze pagina zijn geschikt voor het verven van een betonvloer en het coaten van de vloer. Met de juiste verf bescherm je jouw vloer voor beschadigingen en slijtage door gebruik. Denk bijvoorbeeld aan garagevloercoating. Koop vloercoating van hoogwaardige kwaliteit en geniet jaren van het beste resultaat! Bestel voor 23:59 uur en ontvang het morgen nog in huis!

Welke vloercoating kopen?

Naast Alabastine Garagevloercoating koop je bij ons verschillende coatings voor cement of betonvloeren. Want met een vloercoating bescherm je de mooie betonvloer extra tegen dagelijks gebruik. Kies uit verschillende vloercoatings voor badkamer, woonkamervloeren of de hal om de vloer waar je zo vaak op loopt zo lang mogelijk mooi te houden!

Epoxy vloercoating

Kies bijvoorbeeld de Sikkens Wapex, een uitstekende vloercoating op basis van epoxyhars. Met deze sneldrogende coating breng je een kras- en slijtvaste beschermlaag aan over je nieuwe cementgebonden vloer. Ook over oude verflagen van bestaande betonvloeren kan je de Sikkens vloercoating aanbrengen. Wij mengen vloercoatingen op kleur, stel je wil de Sikkens Wapex coating zwart of grijs kopen dan kan dat. Want jij bepaalt of je er thuis een grijze, zwarte of juist witte vloer van maakt.

Vloercoating kleuren kopen

Vloercoatings koop je in verschillende kleuren en afwerkingen. Denk aan een lichtgrijze coating voor je betonvloer. Wil je een betonnen keuken vloer of hal juist in een diepe donkere kleur? Dan mengen wij de vloercoating voor je in de gewenste tint. Pas de sfeer en uitstraling van je woonkamer, badkamer of garage aan jouw stijl aan! Koop de vloercoating kleur die precies past bij de beleving die jij wilt, van rustig en licht tot stoer en industrieel, wij mengen de kleur vloercoating graag voor je.

Sikkens epoxy vloercoating

Kies bijvoorbeeld de Sikkens Wapex, een uitstekende vloercoating op basis van epoxyhars. Met deze sneldrogende coating breng je een kras- en slijtvaste beschermlaag aan over je nieuwe cementgebonden vloer. Ook over oude verflagen van bestaande betonvloeren kan je de Sikkens vloercoating aanbrengen. En stel je wil de Sikkens Wapex coating zwart of grijs kopen dan mengen wij ook deze voor je op kleur. Want jij bepaalt of je er thuis een grijze, zwarte of juist witte vloer van maakt.

Vloercoating aanbiedingen

Bij Onlineverf.nl koop je altijd voordelig jouw vloercoating op kleur. Heb je vragen over vloercoating? Of wil je zeker weten dat je de juiste coating voor jouw verfklus kiest? Neem even contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice, ze adviseren je graag. En op werkdagen voor 23:59 uur besteld is dezelfde dag verzonden, dan kan jij snel aan de slag met vloercoating of betonverf.