Vlonder beits kopen

Vlonderbeits is geschikt voor het beschermen en mooier maken van de vlonder. Voorkom dat de vlonder wordt aangetast door weeromstandigheden en bescherm het hout voor verkleuring door UV licht. In ons assortiment hebben we ook producten die een anti slip hebben. Erg geschikt voor jouw vlonder en/of terras.

Waarom vlonderbeits gebruiken?

Beits is één van de meest toegepaste verfproducten uit ons assortiment. Je hebt zowel binnenbeits als buitenbeits. Een beits pas je toe om houtwerk beter te beschermen. Waar normale verf een dekkende laag vormt, trekt beits juist in het hout. Hierdoor kan het hout blijven ademen terwijl er bescherming wordt geboden tegen krassen, slijtage en vuil. Dankzij de vochtregulerende werking wordt houtrot voorkomen en wordt er ook langdurig bescherming geboden tegen de weersomstandigheden buiten. Niet alleen biedt een beits bescherming tegen neerslag, maar ook verkleuring van het hout door UV straling van de zon wordt voorkomen. 

Bij een vlonderbeits kunt u kiezen voor een beits met anti slip. Dit voorkomt dat u gaat uitglijden op uw vlonder en/of terras.