Blog van Onlineverf.nl | Advies over schilderen

Wegens aanhoudende drukte kan je pakketje mogelijk later worden geleverd. Wij doen er alles aan om jouw zending zsm te versturen. Houd je track & trace in de gaten. Wij hopen op je begrip!

Advies

Jou meer leren over verf, dat is ons doel! Met onze praktische tips, en uiteraard de juiste verfmaterialen en accessoires, maak jij van iedere schildersklus een groot succes. Wij vinden het leuk op jou meer te vertellen over verf en alles wat daarmee te maken heeft. Op deze pagina plaatsen we daarom tips & tricks over uiteenlopende onderwerpen. Zo houden we je op de hoogte van nieuwe producten, schildertechnieken, kleuren en verwerkingsmethodes. Schilderen is niet iets eenmaligs, dus kun je maar beter zorgen dat je er goed in wordt. En hopelijk ga je het dan ook nog leuk vinden!

Selecteer hieronder het onderwerp waarover je tips & tricks wil lezen en ga voor 100% schildersresultaat. Wil je regelmatig tips ontvangen in je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Verf ideeën: snelle makeover voor je keuken
Twee top verf ideeën om je keuken een makeover te geven Wist je dat wij met z’n allen veel meer...
Verf ideeën : snelle metamorfose van je kamer met muurverf
Tips hoe je met muurverf een kamer compleet kan veranderen Ben je een beetje uitgekeken op je kamer? En wil...
Maak jouw eigen kleurenpalet met het 60-30-10 principe van Sigma
Het kiezen van de juiste kleuren om een evenwichtig kleurenschema in een...
Hout beitsen? Tips en trucs voor de hobbyschilder
Wil jij je houten tuinmeubelen beschermen? Of je blokhut beitsen? Dan heb je een buitenbeits nodig. Maar waarom kies je...
Muur verven met verfspuit tips en trucs
Wil je snel de muren van je kamer of woning verven? Dan is een verfspuit een goede keuze omdat je...