Sigma Torno kopen

Sigma Torno is het beste watergedragen verfsysteem voor buiten. De verf is op basis van acrylaatdispersie en is daardoor als enige verf van het merk Sigma buiten te gebruiken. Dit verfsysteem bestaat uit een primer, een zijdeglans lak en een half-glans lak. Halfglans is een glansgraad die tussen zijdeglans en hoogglans in zit.

 • Sigma Torno Aqua Primer

  Sigma Torno Aqua Primer

  • Gemakkelijk verwerkbaar
  • Goede dekking en vloeiing
  • Vochtregulerend
 • Sigma Torno Aqua Satin

  Sigma Torno Aqua Satin

  • Gemakkelijk verwerkbaar
  • Goede dekking en vloeiing
  • Erg duurzaam
 • Sigma Torno Aqua Semi Gloss

  Sigma Torno Aqua Semi Gloss

  • Gemakkelijk verwerkbaar
  • Goede dekking en vloeiing
  • Erg duurzaam

Sigma Torno verf 

Het Sigma Torno systeem is geschikt voor het voorbehandelen en afwerken van hout en metaal buitenshuis. Je kunt hierbij denken aan een caravan en chalet van metaal. Daarnaast is de de Torno ideaal voor het afwerken van geveltimmerwerk aan je huis. Ben je dus op zoek naar een watergedragen verfsysteem voor buiten? Denk dat eens aan de Sigma Torno primer en lakken. 

Het is ook mogelijk om deze verf binnenshuis te gebruiken. Ook voor binnen kun je deze verf gebruiken op hout en metaal. Bij metaal is het belangrijk dat het metaal eerst is voorbehandeld met een multiprimer, zoals de Sigma Multiprimer Aqua. Als het metaal al eens eerder is gegrond met een multiprimer, kun je de Sigma Torno Primer gebruiken om het oppervlak over te gronden. Dit biedt de beste voorbehandeling voor het Torno lakverven. 

Waar gebruik ik Sigma Torno nog meer voor?

Zoals eerder genoemd kun je het Sigma Torno systeem gebruiken voor hout en metaal. Daarnaast is dit verfsysteem ook nog geschikt voor twee andere, zeer specifieke materialen. Het eerste materiaal dat je perfect kunt behandelen met deze verf is Canexel. Dit type materiaal zien we veel bij nieuwbouw woningen en chalets. Dit type materiaal is duurzaam en daarom zeer geschikt als je weinig onderhoud wilt plegen. 

Het tweede soort materiaal waarbij Sigma Torno erg geschikt is, is Rockpanel. Rockpanel is duurzaam, onderhoudsvrij en brandveilig. Echter heeft ook dit type materiaal onderhoud nodig. Er is namelijk geen enkel materiaal ter wereld dat nooit onderhoud nodig heeft. Rockpanel staat, net als bijvoorbeeld Canaxel, maar ook hout en metaal, bloot aan de weersinvloeden. Hierdoor wordt het materiaal vanzelf dof, of krijg je er andere problemen mee. 


Categorieën Producten
Sigma Sigma Pearl Clean Matt
Sigma Binnenlak Sigmatex Superlatex Matt
Sigma Buitenlak Sigma Perfect Matt
Sigma Facade Sigma S2U Nova Satin
Sigma Grondverf Sigma S2U Nova Traplak
Sigma Multiprimer Sigma S2U Allure Gloss
Sigma Muurverf Sigma S2U Gloss
Sigma Verf Aanbieding Sigma S2U Primer
Sigma S2U Sigma Cleaner
Sigma S2U Allure Sigma Woodprotect Solid
Sigma S2U Nova Sigma Kwarts Matt
Sigma Schakelverf Sigma Facade Self Clean
Sigma Torno Sigmacryl Universal Matt
Sigma Traplak  
Sigmapearl  
Sigmatex Superlatex  
Sigmavar  
Sigma Muurverf Keuzehulp