Sigma S2U Allure bestellen

Tien jaar niet om hoeven kijken naar je schilderwerk. Dat is mogelijk door de technologie van de S2U Allure lijn. Sigma Coatings claimt dat S2U Allure de beste verf ter wereld is! Deze primer i.c.m. de twee lakken zijn het paradepaardje van het merk en behalen een prachtig en duurzaam resultaat. 

 • Beste hoogglans buitenlak
  Sigma S2U Allure Gloss met gratis kwast

  Sigma S2U Allure Gloss

  • Duurzame hoogglanslak
  • 10 jaar schildervrij
  • Superieure glans en -behoud
 • Sigma S2U Allure bundel

  Sigma S2U Allure bundel

  • Hoogglans buitenverf
  • Verfset incl. gereedschap
  • Sigma S2U kwaliteit
 • Sigma S2U Allure Primer met gratis kwast

  Sigma S2U Allure Primer

  • Geschikt voor 4-seizoenen onderhoud
  • Zeer goede hechting
  • Goede koudedroging
 • Beste zijdeglans buitenlak
  Sigma S2U Allure Satin met gratis kwast

  Sigma S2U Allure Satin

  • Geschikt voor 4-seizoenen onderhoud
  • 10 jaar onderhoudsvrij
  • Hoge weervastheid

Sigma S2U Allure

Het behoud van kleur en glans is werkelijk bijzonder! Het is dan ook geen wonder dat wij deze primer en lakken het meest verkopen door het jaar heen. Als de temperaturen het toelaten, dan is deze verf geschikt om het hele door te verwerken. De marge hiervoor ligt tussen de 0°C tot 30°C. Dit verfsysteem op terpentinebasis is zelfs geschikt voor onderhoud in de kustgebieden. De lakken hebben een duurzame elasticiteit en zijn enorm kras- en slijtvast. Daarnaast is de dekking van de verf echt bijzonder te noemen. Het voordeel is dat de lak zowel bij koude als bij warme temperaturen een goede droging heeft. De verf is overigens goed te reinigen.

Belangrijkste kenmerken van de Sigma S2U Allure lijn

 • Gemakkelijk verwerkbaar van 0°C tot 30°C.
 • Extreme bescherming dankzij DGS
 • Bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud.
 • 10 jaar ‘schildervrij’ garantie mogelijk.
 • 51% biobased product conform ASTM D6866.
 • Soepele verwerking, eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen.
 • Hoge weervastheid, ook in kustgebieden.
 • Duurzame elasticiteit.
 • Kras- en slijtvast.
 • Hoge dekkracht
 • Uitstekende glans en glansbehoud

De Sigma S2U Allure lijn is het paradepaard van Sigma Coatings. De producten uit deze serie kenmerken zich doordat ze gemakkelijk te verwerken zijn bij verschillende temperaturen. Dat maakt het product geschikt om hem het hele jaar te gebruiken. Door het op de juiste manier aanbrengen van het verfsysteem kan er een schildervrije onderhoudstermijn van 10 jaar worden behaald. 10 jaar! Dat is redelijk uniek, maar wel mogelijk.

Een voorwaarde hiervoor is dat de verwerking wordt toegepast zoals door Sigma is geadviseerd. Dat betekent o.a. het gebruik van de juiste primer, de Sigma S2U Allure Primer. De producten van de Allure lijn zijn milieuvriendelijker gemaakt en voldoen aan de hoogste eisen.

Onze ervaring en de ervaring van onze klanten is dat de verf lekker makkelijk te verwerken is en goed dekt. Daarnaast wordt de verf geprezen door het hoge glansgehalte en het feit dat de laklaag kras- en slijtvast is. Een ander bijkomend voordeel is de elasticiteit van de verf, waardoor de laklaag niet snel zal knappen of scheuren.

Houtwerk optimaal beschermd dankzij het Dual Guard System

Dual Guard System® (DGS) is het bindmiddel dat de duurzaamheid van kleur en glans van Sigma S2U Allure verbetert. DGS is een extra bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt waardoor de lak uitstekend bestand is tegen uv-straling en andere weersinvloeden. Daardoor kan Sigma Coatings een 'schildervrij' garantietermijn garanderen van wel 10 jaar.

Buitenlak met 10 jaar schildervrij garantie*

Sigma kan middels het S2U Allure systeem garantie bieden op 10 jaar schildervrij onderhoud. Echter zitten hier enkele voorwaarden aan om dit te garanderen. Zo moet het houtwerk van goede kwaliteit zijn, mag het bestaande schilderwerk er niet langer dan 25 jaar opzitten en moeten de houtverbindingen aaneengesloten zijn. Daarnaast is er een maximaal aan de laagdikte, moet de eventuele beglazing in orde zijn en mogen er geen verborgen gebreken zijn. De objecten in de kustgebieden zijn helaas uitgesloten van deze garantie.

Wil je meer informatie over ‘’10 jaar schildervrij’’, neem dan contact op met de klantenservice van Onlineverf.nl. Lees voor je besteld ook vooral ons Sigma 60-30-10 artikel waarin wij je uitleggen hoe jij het beste jouw eigen kleurpalet samenstelt. Naast de supergoede verf, heeft Sigma ook een aantal reeksen met eigen kleuren. Lees hier meer over Sigma Kleuren!

Dus als je zoekt naar een hoogstaand kwalitatief product dan is deze verf absoluut een aanrader! Sigma Coatings garandeert dat de S2U Allure de beste verf op de markt is en wij zijn het daar absoluut mee eens! Daarnaast heeft deze verf een uitzonderlijk hoge glansgraad. Het aangezicht van de woning zal jarenlang prachtig blijven.

Zijdeglans of hoogglans, wat is het verschil?

Na gebruik van de Allure Primer grondverf, ga je er met een aflak overheen. Voor de Allure Primer heb je daarvoor twee keuzes: Hoogglans (Sigma S2U Allure High Gloss) of Zijdeglans (Sigma S2U Allure Satin).

Maar wat is het verschil tussen de twee? Over het algemeen wordt voor buiten de hoogglans het vaakst gebruikt. Want hoe hoger de glansgraad, hoe beter bestand tegen weersinvloeden en daardoor langer onderhoudsvrij. Hoewel het wel iets minder makkelijk is om de verf aan te brengen, is het eenvoudig om deze glans schoon te maken. Dit komt omdat het oppervlak gladder is dan bij andere glansgraden.

Zijdeglans zit tussen mat en hoogglans in. Deze is dus iets minder makkelijk afwasbaar, maar verbergt wel meer oneffenheden. Hoogglans verf is erg glad waardoor je snel oneffenheden ziet, dit is dus met een zijdeglans een stuk minder.

Hoe verf ik met de Sigma S2U Allure?

Nadat je de goede materialen hebt aangeschaft, kan het klussen beginnen. Maar hoe moet je eigenlijk verven? Om het beste uit de verf te halen is het belangrijk dat je de verf ook daadwerkelijk op de juiste manier gebruikt. Speciaal voor deze vraag hebben wij een stappenplan gemaakt voor elke verfklus! Bekijk hier het stappenplan schilderen en handige tips!

Video: Leren buiten schilderen met behulp van filmpjes? Vakschilder Alissa legt het je in drie korte video's uit. Bekijk ze hier!


Categorieën Producten
Sigma Sigma Pearl Clean Matt
Sigma Binnenlak Sigmatex Superlatex Matt
Sigma Buitenlak Sigma Perfect Matt
Sigma Facade Sigma S2U Nova Satin
Sigma Grondverf Sigma S2U Nova Traplak
Sigma Multiprimer Sigma S2U Allure Gloss
Sigma Muurverf Sigma S2U Gloss
Sigma Verf Aanbieding Sigma S2U Primer
Sigma S2U Sigma Cleaner
Sigma S2U Allure Sigma Woodprotect Solid
Sigma S2U Nova Sigma Kwarts Matt
Sigma Schakelverf Sigma Facade Self Clean
Sigma Torno Sigmacryl Universal Matt
Sigma Traplak  
Sigmapearl  
Sigmatex Superlatex  
Sigmavar  
Sigma Muurverf Keuzehulp