RAL 9016 Verkeerswit | Onlineverf.nl

Door de enorme drukte bij Post NL kan het zijn dat je je pakketje later geleverd krijgt dan het bezorgmoment dat je kiest. Op de avond voor de levering ontvang je van Post NL een track en trace code, zodat je weet wanneer je je bestelling kunt verwachten. Wij hopen op je begrip! Klik hier voor meer informatie

RAL 9016 Verkeerswit

 

 

 

 

 

RAL 9016 Verkeerswit

RAL 9016 Verkeerswit is populaire een kleur uit de RAL waaier. Deze witte, lichte kleur is wat witter dan andere populaire witte RAL kleuren. Deze lichte kleur is een veelvoorkomende kleur en laat zich goed combineren. De kleur kenmerkt zich door zijn lichte, maar frisse uitstraling die voor een helder uiterlijk zorgt.

RAL 9016 Hoogglans

Gebruik de kleur Verkeerswit RAL 9016 voor bijvoorbeeld je kozijnen. De glansgraad bepaald mede de felheid van de kleur. Gebruik voor een fellere tint hoogglans. Wil je toch graag een helder witte kleur, maar houdt je niet van het felle? Kijk dan eens naar een matte tint in deze kleur. Dat combineert het goede met het aangename.

RAL 9016 of Verkeerswit

Deze lichte kleur wit RAL 9016 is ook geschikt om in alle merken te laten mengen. Dus of je RAL 9016 in Flexa, Sigma of Sikkens wil, alles is mogelijk. De kleurcode voor deze kleur wordt ook wel vaak aangeduid als de Verkeerswit kleurcode. Een kleur komt goed tot zijn recht, mits deze goed wordt gebruikt. Daarmee bedoelen we dat een kleur beter tot uiting komt wanneer deze gecombineerd wordt met een andere kleur. RAL 9016 Verkeerswit is een witte kleur  die perfect te combineren is met bijvoorbeeld een donkergrijze tint. Het gebruik van de juiste tint geeft de woning een mooie uitstraling en kan de accenten op de juiste plek leggen. Veelal geeft bovenstaande combinatie een moderne uitstraling.

Bestel RAL 9016 in één van deze producten: