RAL 9016 - Verkeerswit

RAL 9016 Verkeerswit is een populaire kleur uit de RAL waaier. Deze witte, lichte kleur is wat witter dan andere populaire witte RAL kleuren. Deze lichte kleur is een veelvoorkomende kleur en laat zich goed combineren. De kleur kenmerkt zich door zijn lichte, maar frisse uitstraling die voor een helder uiterlijk zorgt.

RAL 9016

RAL 9016 Hoogglans

Gebruik de kleur Verkeerswit RAL 9016 voor bijvoorbeeld je kozijnen. De glansgraad bepaalt mede de felheid van de kleur. Gebruik voor een fellere tint hoogglans. Wil je toch graag een helder witte kleur, maar houd je niet van het felle? Kijk dan eens naar een matte tint in deze kleur. Dat combineert het goede met het aangename.

RAL 9016 of Verkeerswit

Deze lichte kleur wit RAL 9016 is ook geschikt om in alle merken te laten mengen. Dus of je RAL 9016 in Flexa, Sigma of Sikkens wil, alles is mogelijk. De kleurcode voor deze kleur wordt ook wel vaak aangeduid als de Verkeerswit kleurcode. Een kleur komt goed tot zijn recht, mits deze goed wordt gebruikt. Daarmee bedoelen we dat een kleur beter tot uiting komt wanneer deze gecombineerd wordt met een andere kleur. RAL 9016 Verkeerswit is een van de RAL kleuren wit die perfect te combineren is met bijvoorbeeld een donkergrijze tint. Het gebruik van de juiste tint geeft de woning een mooie uitstraling en kan de accenten op de juiste plek leggen. Veelal geeft bovenstaande combinatie een moderne uitstraling.