Sigma Facade verf kopen?

Opzoek naar de juiste verf voor jou gevel? Kies dan voor de façade verven van Sigma. Met deze verf heeft jouw buitenmuur er nog nooit zo strak uitgezien. Heel gemakkelijk aan te brengen en bijzonder duurzaam. Veelgebruikte muurverven uit het Facade systeem zijn de Sigma Facade Topcoat Mat en de Sigma Facade Topcoat Satin (zijdeglans).

 • Sigma Facade Topcoat Matt

  Sigma Facade Topcoat Matt

  • Uitstekende buitenduurzaamheid
  • Geschikt voor 4-seizoenenonderhoud
  • Regenbestendig
 • Sigma Facade Prim Aqua

  Sigma Facade Prim Aqua

  • Vermindert de verschillen van de ondergrond
  • Makkelijk en licht te verwerken
  • Verlengt de open tijd van de afwerklaag
 • Sigma Facade Topcoat Satin

  Sigma Facade Topcoat Satin

  • Uitstekende buitenduurzaamheid
  • Geschikt voor 4-seizoenenonderhoud
  • Regenbestendig

Sigma Facade Topcoat

Sigma Facade producten zijn perfect voor de buitenmuur. Je gebruikt de Façade muurverf voor de buitenmuur van je woning, bedrijfspand of ander object. Met deze buitenmuurverven ben je verzekerd van de hoogst haalbare kwaliteit. Sigma Façade is beschikbaar in verschillende buiten muurverven met ieder zijn eigen unieke eigenschap. Hieronder leggen we uit welke soorten Sigma Facade Topcoat er zijn.

Sigma Facade Topcoat Matt

De meest gebruikte matte gevelmuurverf van Sigma is de Sigma Facade Topcoat Matt. Dit is een regenbestendige gevelverf die ook nog eens erg makkelijk aan te brengen is. Dankzij de Quick Rain Resistance technologie is na aanbrengen van deze verf de buitenmuur binnen 20 minuten al regenbestendig. Heel handig dus op dagen met wisselvallig weer!

Sigma Facade Topcoat Self-Clean Matt

De andere veelgebruikte en unieke matte gevelmuurverf van Sigma is de Sigma Facade Topcoat Self-Clean Matt. Deze muurverf is namelijk zelfreinigend. Dit is mogelijk door de Self Clean Technology. De buitenmuurverf heeft een heel hoge duurzaamheid en is perfect regendicht. Daarnaast laat deze muurverf wel waterdamp door, zodat ook de kleurechtheid behouden blijft. 

Sigma Facade Topcoat Satin

De zijdeglans variant als glansgraad wordt steeds populairder. Mensen kiezen steeds sneller voor een zijdeglans muurverf, i.p.v. mat. Het voordeel van een zijdeglans muurverf, is dat deze wat sterker is. De meest gekozen zijdeglans buitenmuurverf is de Sigma Facade Topcoat Satin. Net als de matte variant is ook deze muurverf bestand tegen regen en is het behoud van de kleur heel erg goed. 

Sigma Facade Prim Aqua

Voor het beste resultaat raden wij aan om de buitenmuur eerst te voorzien van een primer. De grondverf die ideaal is voor het Facade systeem, is de Sigma Facade Prim Aqua. Dit is een dekkende primer op waterbasis die zorgt voor de beste ondergrond. Het voordeel van het gebruik van deze primer, is dat je minder nodig hebt van de toplaag, zoals de Sigma Facade Topcoat mat, die doorgaans duurder is. 


Categorieën Producten
Sigma Sigma Pearl Clean Matt
Sigma Binnenlak Sigmatex Superlatex Matt
Sigma Buitenlak Sigma Perfect Matt
Sigma Facade Sigma S2U Nova Satin
Sigma Grondverf Sigma S2U Nova Traplak
Sigma Multiprimer Sigma S2U Allure Gloss
Sigma Muurverf Sigma S2U Gloss
Sigma Verf Aanbieding Sigma S2U Primer
Sigma S2U Sigma Cleaner
Sigma S2U Allure Sigma Woodprotect Solid
Sigma S2U Nova Sigma Kwarts Matt
Sigma Schakelverf Sigma Facade Self Clean
Sigma Torno Sigmacryl Universal Matt
Sigma Traplak  
Sigmapearl  
Sigmatex Superlatex  
Sigmavar  
Sigma Muurverf Keuzehulp