Franchisenemer worden

SLUIT JE AAN BIJ DE ONLINEVERF FAMILIE! 

Ben je een bevlogen ondernemer in de verfbranche en wil je graag je bedrijf laten groeien? Sluit je dan aan bij de Onlineverf Familie. Samen met ruim 20 aangesloten winkels en de beste webshop op het gebied van verf en gereedschappen helpen we elkaar om iedere dag de beste in de markt te zijn en te blijven! Tijd voor een kopje koffie? We komen graag in gesprek. 

Wij zijn een bevlogen groep mensen, en zijn iedere dag bezig om samen beter te worden in wat we doen. Bij ons staat kwaliteit voorop: zowel in onze producten, als in onze services en werkomgeving. Met onze unieke formule van webshop en winkels verleggen we de grenzen tussen online en offline, en geven we de klant de keuze. Op die manier bieden we de beste service en klant-ervaring. En dit alles met een glimlach voor elkaar en voor onze klant.


Profiteer van aantrekkelijke voordelen:

De combinatie tussen offline en online heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. We vertellen je graag hoe we jouw winkel kunnen ondersteunen. Je kunt hierbij denken aan:

  • inkoopvoordelen
  • kickback fee in jouw postcodegebied
  • veel meer traffic in de winkel
  • meeliften op landelijke marketingcampagnes
  • eigen winkelpagina online
  • zichtbaarheid in de reserveringsmodule
  • zichtbaarheid als afhaallocatie

....en nog veel meer!

Neem contact op!

Met meer dan 20 winkels is Onlineverf.nl groeiende in de markt. Waar het allemaal online begon, zijn wij ondertussen uitgebreid naar ruim 20 fysieke winkels. Zo kan de (potentiële) klant zelf bepalen of hij/zij online bestelt, of bij een servicepunt naar binnen gaat. 

Heb jij een winkel waarin verf een belangrijk onderdeel is, en wil je graag groeien? We komen graag vrijblijvend met je in gesprek. Uiteraard ben je altijd welkom om te kijken in ons logistiek centrum.

Voor meer informatie: jan-willem@onlineverf.nl