Servicepunt - Amsterdam Noord

Amsterdam heeft maar liefst drie verfspeciaalzaken van Engels. In Amsterdam Noord, het Centrum en Amsterdam West. In onze hoofdstad was het nog nooit zo makkelijk verf te kopen, wij helpen je graag aan de Slijperweg 16.

Let op! Dit servicepunt betreft een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt. 

Openingstijden

Maandag 07:00 - 17:00 uur
Dinsdag 07:00 - 17:00 uur
Woensdag 07:00 - 17:00 uur
Donderdag 07:00 - 17:00 uur
Vrijdag 07:00 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

De bekendse merken, zoals Sigma, gewoon bij te koop in Amsterdam

Betonverf, muurverf, kleine merken en grote merken als Sigma, Sikkens, Wijzonol; bij ons servicepunt in Amsterdam Noord ben je aan het juiste adres. Met trots een echte speciaalzaak. Ook als het gaat om de benodigde gereedschappen als kwasten, afplakplakband en dergelijke.

De beste verfwinkel in Amsterdam Noord

Wij zijn echte vakmensen. Wij leveren alleen de beste kwaliteit producten en service. Door onze jarenlange ervaring weten we het best passende advies te geven voor jouw schilderklus. We adviseren je graag over de juiste kwast en roller, want ook dat is cruciaal voor het beste resultaat. 

Goede bereikbaarheid

Kom je uit de buurt van Purmerend, Zaandam, Volendam of elders uit de provincie Noord Holland, dan is verf kopen in onze verfwinkel in Amsterdam Noord een ware belevenis. Onze specialisten staan altijd voor je klaar. Je parkeert tot medio april gratis voor de deur. Tot ziens in onze winkel!