Duurzame verf kopen

Ben jij klaar om jouw woning een gehele make-over te geven of wil jij wellicht één muurtje een nieuwe wereld in blazen? Ga dan voor de duurzame verf van Onlineverf.nl! Steeds meer mensen willen bewuster en gezonder gaan leven en daar sluit de collectie aan duurzame verf naadloos bij aan. Het eindresultaat blijft jarenlang goed en is een meer bewuste keuze dan reguliere verf.

Wat is duurzame verf?

Duurzame verf draagt op hun eigen manier bij aan een schoner milieu en een milieubewuster leven. Bij de productie en vervoer van duurzame verf, komen minder giftige stoffen en CO2 vrij. Daarnaast bestaat duurzame verf grotendeels uit natuurlijke grondstoffen die nauwelijks fossiel zijn.

Kies jij voor duurzame verf?

Er zijn ontzettend veel redenen waarom je beter voor duurzame verf voor buiten of binnen zou kunnen kiezen in plaats van “normale” verf, namelijk:

  • Betere kwaliteit;
  • Bestaat uit natuurlijke grondstoffen;
  • Betere en gezondere toekomst;
  • De voorraad aan fossiele brandstoffen raakt uitgeput.

Onze duurzame verf merken collectie

Duurzame verf kun je herkenning aan het Ecolabel. Dit label is een officieel label die geldt in de gehele EU. Sikkens heeft duurzame verven, zoals Sikkens ‘Rubbol BL Ventura’ en de ‘Alpha collectie’. Deze collecties zijn watergedragen, geurarm en kan makkelijk aangebracht worden op een oppervlak. Daarnaast hebben wij de merken Trimetal met de collectie Magnatex, Wijzonol muurverf extra mat en Sigma Air Pure Supermatt. Ga direct aan de slag met één van onze duurzame verven!

Milieuvriendelijke verf bestellen

Wij beschikken over 15 locaties in verschillende provincies. Waarom jij één van onze vestigingen moet bezoeken? Je haalt alles onder één dak, je doet in de winkel volop inspiratie op en je krijgt advies van échte verfspecialisten. Heb je weinig tijd? Bestel dan jouw duurzame verf gewoon online! Wist je dat je jouw online bestelling ook af kunt halen in de winkel? zo maak je volop gebruik van beide mogelijkheden. Shop jouw duurzame verf bij Onlineverf.nl!