Tuinbeits bestellen doe je bij Onlineverf.nl

Het wordt weer tijd om de tuin een opknapbeurt te geven! Ga aan de slag met tuinbeits, onmisbaar voor jouw buitenschilderwerk. Tuinbeits beschermt jouw houten meubelen, schutting of tuinhuis tegen de Nederlandse weersinvloeden en houd deze langer mooi!

Tuinbeits in verschillende kleuren

Bij Onlineverf.nl hebben wij tuinbeits in vele verschillende kleuren. Wil jij jouw tuinhuisje in modern zwart, jouw schutting in stijlvol antraciet of wil jij juist transparante beits? Bij ons is alles mogelijk! Daarnaast kan je ook nog eens kiezen uit verschillende glansgraden. Zo kan jij je houten tuinmeubelen mat afwerken maar de vlonder een hoogglans geven.

Ontdek onze aanbiedingen op tuinbeits

Onze webshop is de goedkoopste in verf. En dat bewijzen wij keer op keer opnieuw door onze prijzen laag te houden. Naast dat je bij ons tuinbeits voordelig kunt bestellen profiteer je ook nog eens van verschillende combideals. Combineer je tuinbeits met al jouw verfbenodigdheden. Zo hebben wij combideals voor schilderbakjes en verfkwasten, afplaktape en meer.

Heerlijk toch, om alles op één plek te kopen. Alles in één keer in huis, zodat jij meteen aan de slag kunt! Weet jij nou niet waar je moet beginnen als jij je buitenschilderwerk wilt aanpakken? Bekijk dan eens onze adviezen over buitenschilderwerk. Wij helpen jouw graag de schilder in jou!

Tuinbeits om jouw hout te beschermen

Wij bieden tuinbeits van professionele merken. Zo hebben wij tuinbeits van CetaBever, Rambo, Wijzonol of Hermadix. Daarnaast hebben wij voor elke oppervlakte in de tuin haar eigen beits, onder andere:

  • Tuinbeits voor de schutting; deze geeft je schutting een extra sterke beschermlaag tegen weersinvloeden en verkleuren
  • Tuinbeits voor de schuur & het tuinhuis; perfect om jouw schuurtje of tuinhuis een opknapbeurt te geven
  • Tuinbeits voor terras en vlonder; geef je terras een compleet nieuwe look en bescherm hem tegen krassen, stoten en het weer
  • Tuinbeits voor tuinmeubelen; zorg ervoor dat jij komende zomer weer kan genieten van jouw loungeset of houten stoel.

Categorieën Producten
Buitenbeits Hermadix Douglas Olie
Binnenbeits Koopmans Monumenten Beits
Tuinbeits Tenco Houtcoat Zwart
Schuttingbeits Hermadix Bielzenzwart
Tuinhuis beits Hermadix Zwarte Teer
Vlonder beits Jotun Demidekk Ultimate
Bangkirai hout Jotun Demidekk Infinity
Douglas beits Koopmans Impregneerolie UV
Steigerhout beits Koopmans Ecoleum
Dekkende beits  
Transparante beits  
Alles in Beits en Houtolie