Wijzonol Industrielak kopen

Ben je op zoek naar een mooie industrielak voor het voor- en overlakken van voorbehandeld metaal buitenshuis? Dan is de Wijzonol Industrielak geschikt. De lakken zijn op basis van urethan alkydhars en dat maakt dat je ze alleen buiten kunt gebruiken. Wil je dus bijvoorbeeld je metalen hek of kozijn overschilderen? Kies dan voor deze lak!

Industrielak voor metaal

Wijzonol Industrielak is geschikt voor het (over)schilderen van metaal buitenshuis. De lak is prima te verwerken met zowel een roller als een kwast. Deze verf heeft een aantal voordelen. Zo is de lak zeer kras- en slijtvast, gemakkelijk zelf aan te brengen, beschermend tegen roest en heeft hij een mooie vloei. Je hoeft dus geen professionele schilder te zijn om de verf aan te brengen. De lakken zijn er in hoogglans en zijdeglans. De Industrielakken zijn in iedere gewenste kleur te mengen. 

Wijzonol Industrielak op hout?

Veel mensen vragen zich af of het ook mogelijk is om deze lakken op houtwerk aan te brengen. Het antwoord daarop is: nee! Deze lakken van Wijzonol zijn alleen geschikt voor het overgronden en afschilderen van metaal. Op hout zal het product niet goed hechten. 

Primer voor de Industrielak

Als je nieuw of onbehandeld metaal wilt schilderen, dan is het belangrijk om eerst een goede primer aan te brengen. Een primer zorgt voor hechting. Voordat je gaat afschilderen met de Industrielak Hooglans of Zijdeglans is het belangrijk om eerst de Wijzonol Uni Primer aan te brengen. Dit is een sneldrogende primer die geschikt is voor metaal. Naast metaal is de primer ook geschikt voor kunststof. 


Populaire categorieën Veelgekozen producten
Wijzonol Wijzonol Dekkend Grondlak
Wijzonol Industrielak Wijzonol Dekkend Tuinbeits
Wijzonol Grondverf Wijzonol LBH Urethan
Wijzonol Muurverf Wijzonol Wijzoplex Eiglans
Wijzonol Interieurlak Wijzonol Wijzotex Extra Mat
Wijzonol LBH Wijzonol Superdek Muurverf
Wijzonol Aqua Wijzonol Transparant Hoogglans
Wijzonol Binnenlak Wijzonol Projectlatex
Wijzonol Wijzotex  
Wijzonol Buitenlak