Beits voor douglas hout kopen

Douglas olie en douglas beits is makkelijk aan te brengen en droogt nog eens snel waardoor je in een handomdraai klaar bent met je schilderklus. Bovendien blijft de prachtige natuurlijke uitstraling van het materiaal met Douglas olie goed zichtbaar. Bij Onlineverf.nl kies je uit verschillende soorten Douglas olie, altijd voordelig en snel geleverd. Bestel samen met je verfbenodigdheden en je kan direct aan de slag!

Waarom Douglas olie of beits bij Onlineverf.nl?

Zowel met olie als ook beits bescherm je Douglas hout. Je kiest Douglas olie wanneer je vergrijzing van het hout buiten wilt voorkomen. Het fijne van Douglas olie is, dat het een milieuvriendelijk product is. Je douglas of lariks hout is beschermd tegen UV-straling en weersinvloeden. Bovendien voedt je het hout met Douglas olie, de transparante olie zorgt ervoor dat de natuurlijke look blijft behouden.

Wil je een bescherming waar je langer mee vooruit kunt? Dan kan je ook beits aanbrengen op Douglas of lariks hout. Beits is er in vele kleuren, bijvoorbeeld zwarte beits voor je schutting. En een beits is sterk impregnerend waardoor je tuinhout langdurig tegen UV-straling en weersinvloeden kan.

Hoe breng je Douglas olie aan?

Eerst zorg je dat het hout schoon en vetvrij is, je schuurt het licht op en brengt de Douglas olie aan met een platte kwast of lakroller, wat je zelf het handigst vindt. Op nieuw hout breng je twee lagen aan, is het hout al een keer behandeld kan een laag al voldoende zijn.  

Bestel niet alleen jouw Douglas olie online, voeg ook kwast, lakroller en verfbakje toe. Wij zorgen er dan voor dat alle producten in een keer bij je afgeleverd worden. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld = dezelfde dag verzonden. Vragen over Douglas olie? Neem nu contact op met onze klantenservice, wij geven je ook graag gratis advies!