3M schilderbenodigdheden bestellen bij Onlineverf.nl

De schilderbenodigdheden van 3M zijn onmisbaar voor jouw schilderklus. 3M is ideaal voor verschillende klusjes en zowel buiten- als binnenshuis te gebruiken. Onlineverf.nl heeft een selectie producten die het schilderen een stuk makkelijker maken.

3M Schuurpapier

Onze webshop heeft verschillende soorten 3M schuurpapier waaronder de Scotch-Brite schuurpads, deze zijn voornamelijk geschikt voor het gemakkelijk schuren van oppervlaktes. De schuurpad kan zowel nat als droog worden gebruikt en is geschikt voor vaker gebruik. Je gebruikt deze sponzen veel voor het polijsten van de ondergrond. 

Daarnaast biedt Onlineverf.nl schuurpapier in de p60 korrel. Deze is vooral geschikt voor het gebruik voor metalen, houten of kunststoffen ondergronden. Het schuurpapier van 3M is voorzien van een speciale coating waardoor dit schuurpapier langer meegaat dan andere merken. Voor andere korrelgroottes bestel je het alternatief voor 3M, ProLine Gold.

Combideals 3M schilderbenodigdheden<

Ben je naast 3M schuurpapier of schuurpads nog op zoek naar andere schildersbenodigdheden? Profiteer dan van onze combideals! Niet alleen koop je 3M schuurpapier bij ons goedkoper maar daar daarnaast bespaar je ook op andere zaken. 

Zo bespaar je flink op verfbakjes, verfkwasten, verfrollers of potten verf! Kijk op onze website voor alle actuele aanbiedingen en laat je verrassen! 

Ontdek ons assortiment 3M schilderbenodigdheden

Onlineverf.nl biedt kwalitatief goede producten van professionele merken en willen dat jij het beste schilderresultaat behaald! Maar naast onze producten heeft onze webshop nog veel meer voordelen: 

  • Gratis deskundig online advies door onze verf experts
  • Snelle levering, voor 22:00 uur besteld is morgen in huis
  • De mogelijkheid om achteraf te betalen
  • Voordeligste webshop in verf van Nederland

Heb je toch nog vragen over onze producten of wil je graag advies over jouw schilderklus? Dan kan je gerust contact opnemen met onze verf deskundigen.