Kleurgarantie

Een kleur kiezen voor je muur is niet gemakkelijk; er is zoveel keuze! Nu heb jij net jouw muur voorzien van een nieuwe kleur, maar je twijfelt enorm. Past deze kleur wel bij mijn meubels? Is deze kleur niet te donker? Je bent niet de enige met dit gevoel. Het komt vaak genoeg voor dat de kleur na het aanbrengen niet zo goed bij jouw interieur past als je in het begin had bedacht. Maar geen zorgen, vanaf nu is dit geen probleem meer! Onze kleurgarantie is hier de oplossing voor. Heb jij nog niet van onze kleurgarantie gehoord? Lees dan vooral verder. 

Wat houdt de kleurgarantie in?

Bij onze kleurgarantie vergoeden wij kosteloos een nieuw product; het hebben van nét de verkeerde kleur is daarmee verleden tijd. Dit unieke concept is mogelijk gemaakt door een samenwerking met Sikkens, Flexa en CetaBever. Twijfel nooit meer bij het aanbrengen van Sikkens, Flexa of CetaBever verf!

Voorwaarden kleurgarantie

1. De garantie is geldig op alle producten van de volgende merken:

- Sikkens
- Flexa
- CetaBever

2. De nieuwe kleur dient wel in dezelfde hoofdkleur gekozen te worden. Had je donkergroen dan is een lichtere groen dus prima maar switchen naar bijvoorbeeld rood valt niet onder de kleurgarantie.

3. De garantie geldt alleen op producten die via onze webshop aangeschaft zijn of in één van deze servicepunten:

- Engels verf Amsterdam Noord, Centrum en West
- Onlineverf.nl Utrecht
- Duste Oostburg
- Thuisin van Brederode Den Helder
- Ernes Den Bosch
- Onlineverf.nl Hengelo (Gld)

4. Er kan per aankoop slechts eenmalig gebruik gemaakt worden van de kleurgarantie, het product kan dus slechts één keer worden omgeruild voor een andere kleur. De kleurgarantie is alleen van toepassing op orders die geplaatst zijn na 25 Juli 2022.

Gebruik maken van de kleurgarantie?

Voldoe jij aan de bovenstaande voorwaarden en wil jij gebruik maken van onze kleurgarantie? Volg dan de volgende stappen.

Stap 1: Melding maken bij onze klantenservice
Meld binnen 14 dagen na het ontvangen van het product bij onze klantenservice, telefonisch of per mail (klantenservice@onlineverf.nl / 085 – 112 02 02), dat je niet tevreden bent over de kleur en dat je graag gebruik wilt maken van onze kleurgarantie.

Stap 2: Retourneren van het huidige product
Tijdens het contact met de klantenservice word jij voorzien van instructies over het retourneren van het huidige product. Je ontvangt na ontvangst van de retour binnen 3 werkdagen jouw nieuwe gewenste kleur in huis, mits dit product (nog) op voorraad is. Het is niet mogelijk om in plaats van een nieuw product het aankoopbedrag terug te krijgen.

Stap 3: Ontvangst van het nieuwe product
Je ontvangt precies hetzelfde product (ook dezelfde inhoud) maar in een andere gewenste kleur. De nieuwe kleur dient wel in dezelfde hoofdkleur gekozen te worden. Had je donkergroen dan is een lichtere groen dus prima maar switchen naar bijvoorbeeld rood valt niet onder de kleurgarantie. Het nieuwe product ontvangen? Schilderen maar!