Kleurgarantie

Een kleur kiezen voor je muur is niet gemakkelijk; er is zoveel keuze! Nu heb jij net jouw muur voorzien van een nieuwe kleur, maar je twijfelt enorm. Past deze kleur wel bij mijn meubels? Is deze kleur niet te donker?

Je bent niet de enige met dit gevoel. Het komt vaak genoeg voor dat de kleur na het aanbrengen niet zo goed bij jouw interieur past als je in het begin had bedacht. Maar geen zorgen, vanaf nu is dit geen probleem meer! Onze kleurgarantie is hier de oplossing voor.

Heb jij nog niet van onze kleurgarantie gehoord? Lees dan vooral verder!

Onlineverf.nl Kleurgarantie

Wat houdt de kleurgarantie in?

Bij onze kleurgarantie vergoeden wij kosteloos een nieuw product; het hebben van nét de verkeerde kleur is daarmee verleden tijd. Wij snappen heel goed dat het online bestellen van een verfkleur lastig kan zijn, want in hoeverre lijkt een kleur op een beeldscherm en in het echt op elkaar? Om deze kleuronzekerheid weg te nemen, hebben wij de 'Onlineverf.nl Kleurgarantie' in het leven geroepen.

Voorwaarden kleurgarantie

  1. De nieuwe kleur dient in dezelfde hoofdkleur gekozen te worden. Had je donkergroen dan is een lichtere groen dus prima maar switchen naar bijvoorbeeld rood valt niet onder de kleurgarantie.
  2. De garantie geldt alleen op producten die via onze webshop aangeschaft zijn.
  3. Er kan per aankoop slechts eenmalig gebruik gemaakt worden van de kleurgarantie, het product kan dus slechts één keer worden omgeruild voor een andere kleur.

Gebruik maken van de kleurgarantie?

Voldoe jij aan de bovenstaande voorwaarden en wil jij gebruik maken van onze kleurgarantie? Volg dan de volgende stappen.

1. Melding maken bij de klantenservice

Meld binnen 14 dagen na het ontvangen van het product bij onze klantenservice, telefonisch of per mail, dat je niet tevreden bent over de kleur en dat je graag gebruik wilt maken van onze kleurgarantie.

2. Retourneren van het huidige product

Je krijgt uitgelegd hoe je het product retour kunt sturen. Nadat wij de retour hebben ontvangen, proberen we jouw nieuwe product binnen 3 werkdagen te verzenden!

3. Ontvangst van het nieuwe product

Je ontvangt precies hetzelfde product (ook dezelfde inhoud) maar in een andere gewenste kleur. Schilderen maar!