Verfwinkel Hengelo: Thuisin Bunte

Verf kopen in Hengelo (OV)? Dat doe je bij ons servicepunt! In onze winkel in adviseren wij je graag over welke kleur en welk merk verf het beste is voor jouw huis of bedrijf. Wij weten namelijk alles van verf en verfbenodigdheden, voor binnen en buiten. 

Kom langs in Hengelo (OV) en maak van jouw verfklus een makkie en van je huis je droomhuis! Wij hebben veel kwalitatief goede merken op voorraad zoals oa: Sikkens, Sigma Coatings en Wijzonol.

Let op! Dit servicepunt betreft een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt.

Openingstijden

Maandag 12:30 - 17:30 uur
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

De beste verfwinkel van Hengelo (OV) en omgeving

Wij zijn echte vakmensen en leveren alleen de beste service en kwaliteitsproducten. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat jij nodig hebt voor elke schilderklus, groot of klein. We adviseren je over de juiste afplaktape, kwast en roller, want ook dat is van belang voor het beste resultaat. Verf en verfbenodigdheden bestellen doe je natuurlijk het liefst bij de specialist. Heb je vragen over de verwerking van de verf? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze verfspecialisten helpen je met alle plezier. 

Sikkens verf in Hengelo

Zoek je echte kwaliteit in verf en verfbenodigdheden? Wij weten door onze ervaring wat voor jou het beste product is en wat de beste benodigdheden zijn. Wij bieden bekende merken, waaronder ook Sikkens. Dit merk biedt echte topproducten zoals de XD High Gloss en de BL Rezisto Satin. Naast Sikkens hebben wij ook een ruime keuze in andere bekende merken zoals Sigma en Wijzonol. 

Goede bereikbaarheid

Onze verfwinkel is gevestigd in Hengelo (OV) en goed te bereiken via de A1, afslag Hengelo. Daarna volg de navigatie richting de Hengelose Es. We verwelkomen je graag in onze winkel!