Ons concept

Over het concept Onlineverf.nl
Onlineverf.nl is van mening dat schilderen niet alleen is weggelegd voor de erkende schilder en/of de handige doe-het-zelver. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen, mét de juiste verfproducten en de praktische tips, de schilder in zichzelf naar boven kan halen. Yes you can!

Onze missie en visie
Missie (waar staan we voor?): Wij zijn een team bevlogen mensenwe blijven onze klanten positief verrassen met de beste service en de beste klant-ervaring en doen dit alles met een glimlach voor elkaar en voor onze klant.

Visie (waar gaan we voor?): De grenzen tussen offline en online vervagen. Klanten willen de keuze hebben. Daar spelen wij op in door onze klanten zowel fysiek (winkels) als digitaal (webshop) te bereiken.

Wij zijn de beste in de markt en blijven onszelf verbeteren om de beste te blijven. Dat doen we door de kansen van onze bricks and clicks optimaal te benutten.

Onze strategie
"Beter schilderen binnen handbereik." Dat is waar we voor staan. Je vindt bij ons een groot assortiment verf, beits en gereedschappen. Voor iedere klus hebben wij de juiste verf voor jou. Bij ons kun je terecht voor verf en aanverwante accessoires van bekende merken zoals Sikkens, Sigma, Wijzonol en Histor. Tevens geven we je graag tips & tricks om jou meer te leren over verf. We vertellen je graag alles over hoe ook jij strak kan plamuren, hoe de kleurcodes werken, welke benodigdheden voor jouw situatie voor het beste resultaat zorgen en nog veel meer! Welke vragen jij ook hebt, ons team staat voor jou klaar om met je mee te denken en jouw vragen te beantwoorden. Zo behaal jij 100% schildersresultaat!


”Beter schilderen binnen handbereik.”


Online verf bestellen
Onderdeel van ons concept is dat je jouw verf en aanverwante artikelen heel eenvoudig online kunt bestellen. Met slechts een paar klikken ben je al klaar en kun je aan de slag. Het is voor iedereen toegankelijk en je bespaart ook nog eens flink wat geld. De verf wordt in ons centrale magazijn gemengd, ingepakt en verstuurd. Wij mengen uitsluitend op gecertificeerde mengmachine met originele mengpasta's. Zo ben je altijd gegarandeerd van kwaliteitsverf en de juiste pasta's.

Klantenservice
In ons concept is de Klantenservice een essentieel onderdeel. Dagelijks staan wij dan ook voor je klaar met uitgebreide adviezen en hulp voor, tijdens of na je bestelling. Twijfel je over een bepaald product of wil je graag weten hoe je een product moet verwerken? Mail, bel, chat of app dan met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder. Met ruim 30 jaar ervaring in de verf wereld kun je wel stellen dat wij echte verfspecialisten zijn.