Dekkende beits kopen

Dekkende beits bestel je gemakkelijk bij Onlineverf.nl en is onmisbaar tijdens het buitenschilderseizoen! Beits beschermt jouw tuinmeubelen, schutting en huisjes tegen de weersinvloeden en geeft het oppervlak een mooie dekkende kleur.

Dekkende beits zorgt ervoor dat de houtnerf niet zichtbaar blijft waardoor je het hout een mooie nieuwe look kun geven. Wat dacht je van stijlvol zwarte schuttingen? Of een prachtig witten tuinhuisje? Alles is mogelijk met een tal van professionele merken aan beitsen. Ontdek in onze webshop beits van CetaBever, Koopmans, Wijzonol of Rambo.

Dekkende beits in verschillende kleuren

Deze beits is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Vooral wit, zwart en grijs zijn populair voor het gebruik in de tuin. Zo zijn zwarte schuttingen, tuinhuisjes of meubelen perfect om een strakke en moderne look te geven aan je tuin. Houd je van de Ibiza of bohemian stijl? Dan is wit de perfecte kleur voor jou!

Kan dekkende beits ook voor binnen?

Kort antwoord: Ja! Dekkende beits voor binnen is zeker mogelijk in verschillende glansgraden. Deze beitsen zijn vooral geschikt voor kozijnen, deuren en ramen. Kies uit hoogglans of zijdeglans.

Weet jij nou niet welke dekkende beits voor binnen of buiten is? Of heb je een andere vraag over onze beitsen of verf? Probeer dan eens onze deskundige verfexperts bij onze klantenservice. Zij helpen je met alle vragen over onze producten en geven tips voor jouw schilderklus!

De voordelen van Onlineverf.nl

Bij ons in de webshop koop je goede producten voor een goede prijs. Wij staan daarom ook altijd voor de volle 100% achter onze producten. Maar daarnaast biedt winkelen bij Onlineverf.nl zoveel meer voordelen. Zo leveren wij gratis online advies, profiteer je van combideals, kan je achteraf betalen en is voor 22:00 uur besteld, gewoon de volgende dag in huis.

En heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs bij één van onze servicepunten.


Categorieën Producten
Buitenbeits Hermadix Douglas Olie
Binnenbeits Koopmans Monumenten Beits
Tuinbeits Tenco Houtcoat Zwart
Schuttingbeits Hermadix Bielzenzwart
Tuinhuis beits Hermadix Zwarte Teer
Vlonder beits Jotun Demidekk Ultimate
Bangkirai hout Jotun Demidekk Infinity
Douglas beits Koopmans Impregneerolie UV
Steigerhout beits Koopmans Ecoleum
Dekkende beits  
Transparante beits  
Alles in Beits en Houtolie