Over ons

Verf bestellen? Dat doe je bij de online verfwinkel Onlineverf.nl!


Wie is Onlineverf.nl?
Het bedrijf is in 2013 voortgekomen uit een combinatie van een schildersbedrijf en een verfwinkel. De nieuwe generatie zag potentieel in het online verkopen van verf en zo is het gestart. Vol goede moed zijn we aan het avontuur begonnen en dat blijkt een succes. Anno 2019 is Onlineverf.nl de snelstgroeiende online verfwinkel van Nederland. Ons doel is om de beste in de markt te zijn. Dat willen we bereiken door de beste klantenservice te bieden. Dat betekent: grote voorraad, goede adviezen, op werkdagen voor 23:59 besteld = morgen in huis.

De kracht van een goed team.
Vanaf het eerste moment waren we het samen over één ding eens: work hard, play hard! Hard werken en samen mooie dingen bereiken is ons doel. Dat doel bereiken we samen, met het team. We zijn dan ook erg trots op het feit dat we hard groeien en er steeds meer leuke mensen bij ons werkzaam zijn. Door deze nieuwe energie blijven we innoveren en zorgen we voor een geweldige customer journey.

Waar willen we naar toe?
Als je aan een avontuur begint, weet je nooit hoe het zal verlopen. Dat is met Onlineverf.nl ook zo. Echter weten we één ding zeker: Wij willen de beste in de markt zijn. Onze groeicijfers spreken voor zich en bevestigen dat we op de goede weg zitten. Onze ambitie is sky high en we zijn nog lang niet uitgegroeid. We investeren op alle fronten om de groei de baas te blijven en zien de toekomst glansrijk tegemoet.


”We willen graag de verfwinkel bij jou op de hoek zijn”


Hieronder kun je de juiste contactpersoon vinden, het kan natuurlijk voorkomen dat iemand van zijn of haar plek is. In dat geval wordt je door iemand anders verder geholpen! Wij zijn van maandag t/m zaterdag aanwezig voor een goed advies op maat. Zie onze contactpagina voor de openingstijden.

Onlineverf.nl is een onderdeel van Harmsen Retail BV en Partner van Harmsen Vakschilders

Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is:
76719758

Ons B.T.W.-nummer is:
NL 860773954B01


Het Onlineverf team

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die dagelijks voor jou klaar staan op het gebied van verf en aanverwante gereedschappen. Heb je een vraag of wil je advies over de keus in verf of benodigdheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Carlijn Carlijn
Carlijn
Els Els
Els
Iris Iris
Iris
Jan-Willem Jan-Willem
Jan-Willem
Jill Jill
Jill
Joeri Joeri
Joeri
Maarten Maarten
Maarten
Marga Marga
Marga
Marieke Marieke
Marieke
Mirre Mirre
Mirre
Monique Monique
Monique
Petra Petra
Petra
Piet Piet
Piet
Tim Tim
Tim
Tom Tom
Tom