Over ons

Maak kennis met Onlineverf.nl

Onlineverf.nl heeft passie voor verf! Maar nog meer voor de mensen die bij Onlineverf.nl bestellen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen met de juiste middelen, goed verfadvies en bewezen tips kan schilderen. Daarom vind je bij ons verf van de hoogste kwaliteit, en staan we voor je klaar om het beste advies te geven. Kijk maar eens rond tussen onze verftips, of laat je persoonlijk adviseren door een van onze medewerkers. Zo kan iedereen bij ons slagen voor verf van de beste kwaliteit.

Over het bedrijf

Onlineverf.nl is ontstaan vanuit een passie. Een ambacht. Inmiddels hebben we ruim 30 jaar ervaring vanuit het schildersvak en ruim 10 jaar met het online verkopen van verf en aanverwante artikelen. Ondertussen is Onlineverf.nl één van de snelst groeiende online verfwinkels van Nederland. Ons doel is om de beste in de markt te zijn. Dat willen we bereiken door de beste klantenservice te bieden. Dat betekent: grote voorraad, goede adviezen, snelle levering en fysieke servicepunten door heel Nederland. Geen ingewikkelde klantenservice dus, maar echte vakmensen die graag voor jou klaarstaan!

”Verf + accessoires + tips & tricks = 100% schildersresultaat!”


De kracht van een goed team
‘Work hard, play hard!’ Dat is het motto van Onlineverf.nl. Hard werken en samen mooie dingen bereiken is ons doel. Dat doel bereiken we samen, met het team. We zijn dan ook erg trots op het feit dat we hard groeien en dat er steeds meer leuke en enthousiaste mensen bij ons werkzaam zijn. Door deze nieuwe energie blijven we innoveren in de juiste materialen, beste verfmerken, persoonlijk advies en handige tips. Maak hieronder kennis met onze medewerkers.

Hieronder kun je de juiste contactpersoon vinden, het kan natuurlijk voorkomen dat iemand van zijn of haar plek is. In dat geval wordt je door iemand anders verder geholpen! Wij zijn van maandag t/m zaterdag aanwezig voor een goed advies op maat. Zie onze contactpagina voor de openingstijden.

Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is:
76719758

Ons B.T.W.-nummer is:
NL 860773954B01

Tijdlijn