Over ons | De Online Verfwinkel | Onlineverf.nl

Over ons

Verf bestellen? Dat doe je bij de online verfwinkel Onlineverf.nl!


Maak kennis met Onlineverf.nl
Onlineverf.nl heeft passie voor verf! Maar nog meer voor de mensen die bij Onlineverf.nl bestellen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen met de juiste middelen, goed verfadvies en bewezen tips kan schilderen. Daarom vind je bij ons verf van de hoogste kwaliteit, en staan we voor je klaar om het beste advies te geven. Kijk maar eens rond tussen onze verftips, of laat je persoonlijk adviseren door een van onze medewerkers. Zo kan iedereen bij ons slagen voor verf van de beste kwaliteit. Of je nu handig bent of niet, uitbesteedt of het juist zelf doet. Yes you can!

Over het bedrijf
Onlineverf.nl is ontstaan vanuit een passie. Een ambacht. Inmiddels hebben we ruim 30 jaar ervaring vanuit het schildersvak en ruim 7 jaar met het online verkopen van verf en aanverwante artikelen. Anno 2020 is Onlineverf.nl de snelst groeiende online verfwinkel van Nederland. Ons doel is om de beste in de markt te zijn. Dat willen we bereiken door de beste klantenservice te bieden. Dat betekent: grote voorraad, goede adviezen, op werkdagen voor 16:00 besteld = morgen in huis (spoedlevering). Geen ingewikkelde klantenservice dus, maar echte vakmensen die graag voor jou klaarstaan!

Onze missie en visie
Missie (waar staan we voor?): Schilderen is niet alleen weggelegd voor de erkende schilder en/of de handige doe-het-zelver. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen, weliswaar met de juiste producten en praktische tips, de schilder in zich naar boven kan halen.

Visie (waar gaan we voor?): Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen met de juiste materialen en met praktische tips kan schilderen. Wij maken schilderen toegankelijk voor iedereen. Of je nu handig bent of niet. En of je nu uitbesteedt of het juist zelf doet.


”Verf + accessoires + tips & tricks = 100% schildersresultaat!”


De kracht van een goed team
‘Work hard, play hard!’ Dat is het motto van Onlineverf.nl. Hard werken en samen mooie dingen bereiken is ons doel. Dat doel bereiken we samen, met het team. We zijn dan ook erg trots op het feit dat we hard groeien en dat er steeds meer leuke mensen bij ons werkzaam zijn. Door deze nieuwe energie blijven we innoveren in de juiste materialen, beste verfmerken, persoonlijk advies en handige tips. Maak hieronder kennis met onze medewerkers.

Hieronder kun je de juiste contactpersoon vinden, het kan natuurlijk voorkomen dat iemand van zijn of haar plek is. In dat geval wordt je door iemand anders verder geholpen! Wij zijn van maandag t/m zaterdag aanwezig voor een goed advies op maat. Zie onze contactpagina voor de openingstijden.

Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is:
76719758

Ons B.T.W.-nummer is:
NL 860773954B01


Het Onlineverf team

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die dagelijks voor jou klaar staan op het gebied van verf en aanverwante gereedschappen. Heb je een vraag of wil je advies over de keus in verf of benodigdheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Carlijn Carlijn
Carlijn
Els Els
Els
Iris Iris
Iris
Jan-Willem Jan-Willem
Jan-Willem
Jill Jill
Jill
Joeri Joeri
Joeri
Maarten Maarten
Maarten
Marga Marga
Marga
Marieke Marieke
Marieke
Mirre Mirre
Mirre
Monique Monique
Monique
Petra Petra
Petra
Piet Piet
Piet
Tim Tim
Tim
Tom Tom
Tom