Servicepunt - Doetinchem

Verf kopen in Doetinchem? In onze verfwinkel in Doetinchem koop je verf en lak op kleur. Laat je adviseren rond mengverf, houtlak en de bijbehorende verfbenodigdheden en ontdek ter plekke de mooiste verfkleuren.  

Twijfel je nog over kleurcombinaties of de mooiste tint voor je schilderwerk buiten? Kom naar Doetinchem, in de verfshop helpen en adviseren je graag! Verf van de beste A-merken zoals Sigma, Sikkens, Wijzonol, Flexa en meer staat voor je op voorraad.

Let op! Dit servicepunt betreft een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Sikkens Doetinchem

Schilder jij het liefst met Sikkens verf? Of is een ander A-merk verf jouw favoriet voor schilderwerk, zoals Sigma, WijzonolFlexa of Histor? Topproducten van Sikkens, zoals de populaire Sikkens Alpha verf, mengen wij der plekke voor je in de gewenste kleur. Naast een ruim assortiment mengverf koop je in Doetinchem ook lakverf voor de beste prijs, denk aan Wijzonol buitenlak. 

De beste verfwinkel van Doetinchem en omgeving 

Koop jouw verf bij de specialist en profiteer van kennis en jaren ervaring! Bij dit servicepunt in Doetinchem kies je uit een ruim assortiment verf. Wil jij de beste hoogglans lakverf voor buiten? Of schilder je morgen je woonkamer in de super matte muurverf van Sikkens? Wil bieden je hoogwaardige mengverf op kleur voor het beste resultaat. 

Een groot voordeel van deze verfwinkel is dat wij de kennis en ervaring met je delen. Zo weet jij zeker dat jouw schilderwerk straks prachtig is. 

Goede bereikbaarheid

Onze verfwinkel in Doetinchem zit aan de Havenstraat 136 op het industrieterrein van Doetinchem. Met de auto kom je vanuit de A18 en pak je de afrit Doetinchem-Oost. Je parkeert gemakkelijk voor de deur van onze winkel. Of kom gezellig op de fiets. Tot snel!