Garagevloercoating bestellen

Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor je garagevloer? Met onze garagevloercoating geef je jouw garage niet alleen een professionele uitstraling, maar bescherm je ook nog eens je vloer tegen olie, vet en andere vloeistoffen die kunnen zorgen voor vlekken en schade. Bekijk ons assortiment aan garagevloercoatings en maak je garage helemaal af!

Garagevloer coaten

Wil jij jouw garagevloer een make-over geven en beschermen tegen vlekken en schade? Dan is het coaten van je garagevoer dé oplossing voor jou. Bij ons vind je garagevloercoating van Alabastine en Sikkens. Garagevloercoating Alabastine geeft niet alleen bescherming van je garagevloer, maar ook een professionele uitstraling. Alabastine garagevloercoating is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een duurzame, slijtvaste en waterdichte afwerking. Zo ziet jouw garagevloer er jarenlang als nieuw uit. Sikkens Wapex is een 2 componenten garagevloercoating die geschikt is voor zeer intensief gebruikte garagevloeren.

Garagevloerverf of coating?

Als het gaat om het beschermen en afwerken van je garagevloer, heb je 2 opties. Garagevloerverf en coating. Garagevloerverf is 1 component verf die gemakkelijk aan te brengen is en in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Het is een snelle en betaalbare manier om je garagevloer een nieuwe uitstraling te geven. Garagevloercoating is daarentegen een 2 componenten coating die harder en duurzamer is dan garagevloerverf. Wij hebben op dit moment enkel 2-componenten garagevloercoating.

Voordelen garagevloercoating

Garagevloercoating heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere afwerkingsmethoden, namelijk:

  • Duurzaamheid
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Verbeterd de uitstraling van jouw garagevloer
  • Verhoogd de veiligheid zodra het aangebracht wordt met een antislipafwerking

Kortom; een goede investering voor jouw garagevloer!

Garagevloercoating kopen

Bij Onlineverf.nl koop je altijd voordelig jouw garagevloercoating. Twijfel je welke garagevloercoating het beste past bij je garage? Of heb je vragen over het assortiment? Onze klantenservice staat voor je klaar. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste coating. Zo weet je zeker dat jij de beste keuze maakt voor jouw garage. En het beste van alles? Bestel je op werkdagen voor 23:59 uur, dan heb je jouw verf morgen al in huis! Zo kan jij snel aan de slag en genieten van jouw vernieuwde garagevloer. Wacht dus niet langer en profiteer van onze voordelige prijzen en snelle levering!