Kleurenwaaier bestellen?

Als je besloten hebt te gaan schilderen is het leukste van de klus de juiste kleur bepalen. Om je een handje te helpen hebben kan je bij ons verschillende kleurenwaaiers bestellen. Een kleurenwaaier is een overzicht met verschillende kleurstalen. Dit kan een (waaiervormig uitvouwbaar) boekje zijn. Bestel hier je kleurenwaaier online en maak een keuze uit ons brede assortiment aan kleur!

Wij hebben kleurenwaaiers van merken zoals Sigma, Sikkens, Farrow&Ball, Painting the Past, RAL en nog veel meer! Bij ons kan je online nagenoeg elke kleur kiezen, de kleur laten mengen en we bezorgen het bij je thuis! En wanneer je ook al je verfbenodigdheden kiest als bijvoorbeeld verfrollers, kwasten, afplaktape en een verfbakje, dan kan je direct aan de slag als de bestelling bij je wordt afgeleverd!

De juiste kleur

Het valt niet mee om verf op een beeldscherm uit te zoeken. Het is daarom mogelijk om met een kleurenwaaier de juiste kleur te bepalen en te kiezen. Een kleurenwaaier houd je gemakkelijk naast het kozijn om de kleur muurverf te bepalen. Of andersom.

Lichtinval speelt een rol op de weergave van de kleur. Loop dus met de kleurenwaaier door je huis of langs de buitenkant en maak gemakkelijk je keuze. Houd de kleurenwaaier overal tegenaan, zodat je ze vanuit verschillende invalshoeken kan bekijken en alle mogelijke gevallen van lichtinval een keer hebt gezien.

Ral kleurenwaaier

De meest bekende kleuren in de verfwereld zijn toch wel de RAL kleuren. Met een RAL kleurenwaaier maak je het jezelf een stuk makkelijker om een keuze te maken. Ontdek zelf welke RAL-code bij de door jou gekozen kleur hoort. En geef die kleur bij je bestelling aan ons door, zodat we de verf voor je kunnen mengen. Zo weet je zeker dat je de juiste kleur ontvangt. 

Kleurenwaaier op kleur

Ook kan een kleurenwaaier helpen om inspiratie op te doen. Zoek je bijvoorbeeld naar een basis in wit of in off-white? Dan kan je met een kleurenwaaier hiernaar op zoek gaan. Want ook wit is er in meerdere tinten. Ontdek ook welke kleuren er nog meer beschikbaar zijn en hoe die zich tot elkaar verhouden.

En gaat je voorkeur juist uit naar roze, rood, oranje of geel? Binnen die kleuren is het goed mogelijk om op zoek te gaan naar de vele soorten tinten die je aanspreken. De waaier met kleuren is hierbij een handig hulpmiddel. Ontdek dat bijvoorbeeld blauwe en groene kleuren niet jouw ding zijn, terwijl je grijs of bruin misschien wel heel mooi blijkt te vinden.

Waar gaat je voorkeur naar uit? Kom op deze manier een stap dichter bij de kleur die je zoekt om uiteindelijk de verf te bestellen in de RAL-code of kleurnaam die je wilt gaan gebruiken.

Kleurenwaaier per merk

Of kies je kleur per merk! Ook dat kan bij ons. Wij verkopen verf van verschillende kwalitatief goede merken zoals bijvoorbeeld Flexa, Sigma, Sikkens en Farrow&Ball. Vind jij de kleuren van Flexa zo mooi? Neem dan eens een kijkje op onze Flexa Kleuren Pagina!

Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld een Sikkens kleurenwaaier, Sigma kleurenwaaier of een Farrow&Ball kleurenkaart. En wil je eens totaal iets anders, houd je van de sfeer uit het verleden? Kies voor een kleurenwaaier van Painting the Past. Hoe dan ook, waar je ook voor kiest, je haalt bij Onlineverf.nl met één druk op de knop gemakkelijk hoogwaardige kwalitatief goede verf en de bijbehorende verfbenodigdheden in huis!