Online verfkleuren bekijken en bestellen

Wil jij kleur op de muren of kozijnen? En lijkt dit een onmogelijke beslissing omdat er zo veel prachtige kleuren zijn? Je favoriete verfkleur kan je testen, je kan een kleurenwaaier gebruiken en er zijn ook kleurenkaarten van merken als Sigma, Sikkens en Farrow and Ball. Hier zie je alle hulpmiddelen om jou verfkleuren te kiezen en bestellen. Met Onlineverf neem je snel de juiste beslissing en koop je voordelig jouw mooiste kleur verf.

Kleurenwaaiers

Kleurtesters en -stalen

Kleurenkaarten

Kleurenwaaier Ral, Sigma en meer kopen

De populairste kleurenwaaier is de RAL kleurenwaaier, die bestel je makkelijk en snel online. RAL kleuren zijn onderverdeeld in geel- , rood-, groen-, zwart tinten enzovoort. Het voordeel van een kleurenwaaier is, dat je lichtere en donkerdere tinten van dezelfde kleur naast elkaar ziet staan. Is RAL 7035 lichtgrijs te flets? Dan zie je de iets donkerdere nuance al op de RAL kleurenwaaier staan. 

Sigma, Sikkens of Farrow and Ball kleurenwaaier

Naast de populaire RAL kleuren zijn er meer kleurenwaaiers van favoriete verf merken te koop, denk aan:

Weet jij dus al welk verf merk jouw favoriete mengverf kleur in het assortiment hebt? Dan kan je direct de waaier van het merk kopen. Is een verfkleur kiezen vanuit een verfkaartje lastig? Koop dan de kleurtester!

Kleurtester kopen

Koop je een kleurtester dan haal je de muurverf op kleur in huis. Schilder een stukje muur met je kleurtester en laat de muurverf kleur opdrogen. Nu zie je hoe de verfkleur tot zijn recht komt. Past de kleur bij jouw kamer, je woonstijl en interieur? En hoe donker of licht valt je muurverf kleur op de wand uit als er veel zon binnen schijnt of juist ‘s avonds wanneer het donker is? 

Kleurtester muurverf helpt je kiezen!

Er zijn naast de bekende Flexa kleur van het jaar en bijbehorende Flexa kleurtesters natuurlijk veel meer kleuren testers van goede A-merk muurverf producenten. Sommige bieden je een kleine hoeveelheid verf op kleur in een blikje:

Een fijne manier om jouw kleurkeuze te testen. En je kan de verfkleur overschilderen met andere, dekkende muurverf mocht dat nodig zijn. Liever makkelijker doen? Dan kan je een kleurstaal kopen. Plak verschillende kleurstalen van je favoriete verfkleuren op de muur en maak zo je keuze, zonder te schilderen!    

Kleurenkaart kopen

Verfkleuren kan je ook makkelijk kiezen door een verfkaart te gebruiken. De kleurenkaarten van Farrow and Ball bijvoorbeeld zijn zo sprekend en mooi gemaakt dat je ze bijna niet kan weggooien. Vooral van speciale collecties verfkleuren zijn er kleurenkaarten van verschillende A-merken muurverf:

Heb jij jouw favoriete verfkleur gekozen? Besten je muurverf op kleur makkelijk online. Hier in de verfwinkel bepaal jij of je Sikkens, Sigma, Flexa, Histor of welke muurverf koopt. En een groot voordeel heb je bij ons: je kan bijvoorbeeld Sigma Perfect Matt muurverf in de gewenste verfkleur van een ander merk laten mengen, op basis van de kleurcode. Alles is mogelijk met Onlineverf.nl, zodra jij je verfkleur besteld hebt. Koop je mengverf kleur op werkdagen voor 23:59 uur? Dezelfde dag versturen wij hem voor je, supersnelle levering gegarandeerd!