RAL 7035 - Lichtgrijs

Wanneer jij in en om huis wil schilderen ga jij vaak in de eerste instantie voor een RAL kleur. Vaak gaan mensen voor witte of zwarte tinten. Maar kies ook eens voor een grijze tint. RAL 7035 geeft net dat beetje meer en geeft je kozijnen of muren een moderne uitstraling. Meer informatie lees je hieronder. Direct beginnen? Bestel hier je grijze verf!

RAL 7035

Bij het kiezen van verf voor je nieuwe schilderklus kies je voor goede verf die lang mee gaat. Kies dan bewust voor een RAL kleur. Deze kleuren veranderen namelijk nooit, RAL kleuren zijn universeel en zijn in elk land hetzelfde.

RAL kleuren krijgen naast de vaste kleurcode een naam zodat altijd de goede kleur wordt gemengd en zo misverstanden voorkomen worden. Onlineverf mengt graag de kleur die jij wil!

Welke kleur is RAL 7035?

RAL 7035, oftewel lichtgrijs, is alles behalve saai. Deze prachtige grijstint is zeker geen standaard kleur en past bij een moderne woning. Deze kleur is zeker niet saai maar is ook geen aanwezige kleur. Hij fleurt de woning op zonder dat hij eruit springt. Wat goed past in Scandinavische of Basic woonstijlen.

Maar ook voor een moderne touch ga je voor RAL 7035. Verf bijvoorbeeld je kozijnen in de kleur lichtgrijs. Wit hoeft echt niet langer meer. Daarnaast wordt de kleur RAL 7035 vaak gebruikt in industriële interieurs als de kleur voor een gietvloer. Ook op de muur doet deze kleur het goed, door deze te combineren met wit of zwart.

RAL 7035 verf

RAL 7035 is een universele kleur waardoor elk merk deze in het assortiment heeft. Hierdoor kun je in vrijwel alle soorten verf jouw grijze RAL kleuren krijgen. RAL kleuren zijn verkrijgbaar in muurverf voor binnen en buiten, RAL 7035 heb je in Sikkens verf en Sigma verf. RAL 7035 kan je krijgen in matte verf, zijdeglans verf en glans verf. 

Jouw voordelen bij Onlineverf

Koop jouw RAL grijstinten bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  •         Gratis online advies
  •         Voordeligste verf webshop
  •         Snelle levering
  •         Achteraf betalen

Wil je inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Wil je meer weten over RAL 7035? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt.