RAL 7032 - Kiezelgrijs

Begin je aan je schilderklus, dan begin je na te denken over welke RAL kleur je wil gebruiken. Dat is zeker niet vreemd, RAL kleuren zijn populair en verkrijgbaar in elke soort verf. De reden waarom RAL kleuren zo populair zijn komt door de universele code die RAL heeft. Dat betekent dat de kleur overal hetzelfde is en niet verandert. Wanneer jij nog extra verf nodig hebt of over een aantal jaar opnieuw wil gaan schilderen is de kleur hetzelfde gebleven.

RAL 7032

Welke kleur is RAL 7032?

RAL 7032 wordt Kiezelgrijs genoemd en behoort tot de grijstinten van de RAL Classics collectie. Kiezelgrijs is een populaire kleur. Kiezelgrijs past perfect in je interieur en is makkelijke te combineren. Veel mensen gebruiken RAL 7032 dan ook op de muren samen met een RAL 9010 of RAL 9001 als basis.

RAL 7032 versus RAL 7035

RAL 7032 is in vergelijking met RAL 7035 wat meer richting de gele grijstinten. Lichtgrijs is wat harder en een wat koelere kleur. Wanneer je warmte en sfeer in je woning wil creëren kiezen de meeste mensen toch voor RAL 7032. Kiezelgrijs heeft namelijk een warme en zachte uitstraling op je muren.

RAL 7032 verf

RAL is een universele kleur die overal dus dezelfde kleurcode heeft. RAL 7032 is verkrijgbaar in diverse merken zoals Sigma, Sikkens, Wijzonol, Histor en Flexa. Daarnaast zijn er verschillende soorten verf zoals RAL 7032 muurverf, RAL 7032 buiten verf, RAL 7032 matte of glans verf. RAL 7032 is geschikt voor muren, plafonds, kozijnen en zowel binnen als buiten.

Muur verven met RAL 7032

Denk je eraan om je muur te verven met RAL 7032 Kiezelgrijs? Dan adviseren wij de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF.

Kozijnen verven met RAL 7032

Wil je je kozijnen voorzien van RAL 7032 Kiezelgrijs? Wij raden dan aan om de Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin te gebruiken bij kozijnen binnenshuis, en voor buitenkozijnen de Sikkens Rubbol XD High Gloss.

Jouw voordelen bij Onlineverf

Koop jouw RAL grijstinten bij Onlineverf met de volgende voordelen

  •         Gratis online advies
  •         Voordeligste verf webshop
  •         Snelle levering
  •         Achteraf betalen

Wil je inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Wil je meer weten over RAL 7032? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt.