RAL 8022 - Zwartbruin

RAL 8022 voor kozijnen?

Zwartbruin 8022 kan goed gebruikt worden voor je kozijnen, zowel binnen als buiten. Hiermee krijg je een bijzonder effect, vooral als je de donkere kleur goed weet te combineren. Je zou dus RAL 8022 voor de ramen prima kunnen gebruiken. RAL 8022 in mat is trouwens ook erg gaaf! Een mat bruin/zwarte kleur heeft een stoere en industriële look. Daarmee krijgt je woning een heel andere sfeer.

RAL 8022 bruin of zwart?

De kleur neigt toch wel naar het zwarte, ook al is het eigenlijk een bruine kleur. Je kunt je misschien voorstellen dat een diep donkere kleur, als ie echt heel donker is, altijd wel wat naar het zwarte neigt. Het gaat erom dat je het bruine eruit kunt halen, om toch even het accent van deze kleur te zien. RAL 8022 verf kan natuurlijk in alle soorten lakken en muurverf worden gemengd.

RAL 8022 combineren

Een kleur komt goed tot zijn recht, mits deze goed wordt gebruikt. Daarmee bedoelen we dat een kleur beter tot uiting komt wanneer deze gecombineerd wordt met een andere kleur. RAL 8022 Zwartbruin is een donker bruine kleur die perfect te combineren is met bijvoorbeeld een lichte, witte tint. Het gebruik van de juiste tint geeft de woning een mooie uitstraling en kan de accenten op de juiste plek leggen. Veelal geeft bovenstaande combinatie een moderne uitstraling.