ProLine Gold schuurpapier kopen

Hét merk voor jouw voorbereiding van houten of andere oppervlaktes wanneer je wilt schilderen! ProLine Gold schuurpapieren zijn sterk en slijtvast en verkrijgbaar met fijne of grove korrel. Wil jij een laag plamuur, verf, kunststof of primer handmatig schuren? Kies dan voor een set schuurvellen van ProLine Gold en bestel voordelig samen met jouw verf of houtlak online!

ProLine Gold schuurpapieren

Wil jij schuurpapier kopen om een oppervlak handmatig te schuren? Hier in de webshop heb je snel schuurpapier van de juiste grofte gevonden, van korrel 60 tot 600 kan je elk type schuurpapier vel bij ons bestellen. Er zijn ook combinaties verkrijgbaar, super handig, van de gangbare schuurpapieren: 80/120/180 of een combinatie van 180/240/320 korrels. Maak het oppervlak van jouw materiaal als primer, kunststof of synthetische materialen klaar voor de schilderklus met deze schuurvellen!

Wat zijn de voordelen van ProLine Gold schuurpapier?

Naast elke grofte schuurpapier heeft het merk ProLine Gold meer voordelen te bieden. De schuurpapier vellen zijn:

  • Slijtvast
  • Goed om stof te verminderen
  • Geschikt voor vele oppervlaktes
  • Voorzien van een anti verstopping coating

Door de extra coating tegen vollopen kan jij langer doorgaan met een vel schuurpapier, want tijdens het schuren raakt het papier niet snel ‘vol’ of verstopt met restanten van het schuren. Hierdoor kan je met de hoogwaardige kwaliteit schuurpapieren van ProLine Gold veel langer doorgaan met schuren.

Voordelen van Onlineverf.nl voor jou

Heb je nog vragen over schuurpapieren, het ProLine Gold assortiment of een ander product? Neem dan contact op met onze klantenservice of één van onze servicepunten. Wij helpen jouw met advies op het gebied van schilderen, verf, gereedschap en verf benodigdheden. En heb je haast? Dat kan! Want als je op werkdagen jouw schuurvellen, muurverf, houtlak, beits of verfbenodigdheden voor 23:59 uur besteld dan verzenden wij jouw bestelling nog dezelfde dag!