Verzending en bezorging

Wij begrijpen dat je snel gebruik wilt maken van je bestelde artikelen, daarom hebben wij diverse verzendmethoden voor je ontwikkeld van traditioneel tot super snel! Wij vertellen je graag meer over de verschillende opties. Als je meer wilt weten over het retourproces, lees dan onze pagina over retourneren.

Werkdagen:
Voor 21:00 uur besteld = de volgende dag in huis*

Zaterdagen: 
Voor 15.00uur besteld = maandag in huis* 

Tarieven:
PostNL onder €50 = €4,95
PostNL boven €50 = €0,00

Voor Belgische klanten hanteren wij identieke tarieven als voor Nederland. 
Voor Duitse klanten berekenen wij tot een orderwaarde van €150 een verzendtoeslag van €7,95
Voor Franse klanten berekenen wij €17,95 verzendkosten.
Voor Spaanse klanten berekenen wij €22,95 verzendkosten.

PostNL zou het pakket eventueel bij de buren af kunnen leveren, mocht je op het moment van bezorging niet thuis zijn.
*99% van de pakketten komen de afgesproken tijd aan, maar het kan wel eens voorkomen dat er iets mis gaat bij bijvoorbeeld PostNL.

De zelfde dag levering van Trunkrs maakt het mogelijk om bestellingen die voor 09:00 uur zijn gedaan, dezelfde avond nog te bezorgen!

Werkdagen:
Voor 09:00 uur besteld = Dezelfde avond tussen 17:00 - 22:00 uur bezorgd!

Tarieven:
Nederland = €6,50
België = €8,99

De avondlevering van Trunkrs maakt het mogelijk om bestellingen die voor 23:59 uur zijn gedaan, de volgende avond te bezorgen!

Alle dagen behalve vrijdag en zaterdag:
Voor 23:59 uur besteld = De volgende avond tussen 17:00 - 22:00 uur bezorgd!

Tarieven:
Nederland = €6,50
België = €8,99

Naast de afhaalpunten van Post NL hebben we sinds begin 2020 ook eigen servicepunten waar je terecht kunt voor het afhalen van je bestelling. Tevens kun je hier ook nog ontbrekende materialen en bijvoorbeeld een primer mee nemen bij het afhalen. Het zijn stuk voor stuk professionele afhaalpunten waar verf en aanverwante gereedschappen verkocht worden en waar je een goed advies kunt verwachten. Natuurlijk kun je ook zonder online bestelling terecht bij deze servicepunten, kijk voor een servicepunt bij jou in de buurt. Let op, dit zijn wel zelfstandige ondernemers, zij hanteren winkelprijzen.

Werkdagen: 
Voor 21:00 uur besteld = de volgende dag afhalen

Zaterdagen: 
Voor 15.00uur besteld = maandag afhalen

Tarieven:
Afhalen bij een Onlineverf.nl servicepunt is ALTIJD GRATIS!

Woon je in België en wil je verf bestellen? Dit is zeker mogelijk bij Onlineverf.nl! De tarieven zijn gelijk als voor Nederland. Het is dan ook geen enkel probleem om verf te bestellen vanuit België. Je bestelling is altijd snel en betrouwbaar geleverd door onze vervoerder, PostNL. Meer weten hierover? Lees dan onze blog over verf kopen vanuit België.

Je kunt op twee manieren de status van je bestelling volgen:

Automatische Track & Trace link

Nadat je bestelling hier is verwerkt ontvang je een track & trace link in je mail. Via deze link kun je jouw pakketje volgen vanaf het moment dat deze in het PostNL sorteercentrum is, tot het moment dat de chauffeur bij jou voor de deur staat. Ben je om welke reden dan ook op het eerste bezorgmoment niet thuis? Dan zal je pakketje afgeleverd worden bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Dit zal kenbaar gemaakt worden door middel van een kaartje in de brievenbus.

Onlineverf Track & Trace

Mocht je de Track & Trace link niet kunnen vinden, kun je je bestelling ook handmatig volgen, al vanaf het moment dat deze bij ons binnen is gekomen! Volg je pakket hier. Wij hebben enkel jouw ordernummer en e-mail adres nodig. Zodra jouw bestelling bij ons de deur uit is, kun je met behulp van de PostNL Track & Trace link de rest van de reis volgen.

Wij streven ernaar om onze pakketten zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk te versturen. We proberen zo min mogelijk opvulmateriaal te gebruiken, zonder dat de bescherming van de bestelling achteruit gaat.

Daarnaast wordt er gekeken per bestelling hoe de doos ingepakt moet worden, want iedere bestelling is anders. We gebruiken voornamelijk papier als opvulmateriaal, soms bubbeltjesplastic. De meerdere opties zorgen ervoor dat er zo efficient mogelijk ingepakt kan worden waarbij we zo min mogelijk opvulmateriaal nodig hebben.

1e paasdag (31 maart)
voor 21:00 uur besteld, woensdag 3 april geleverd

2e paasdag (1 april)
voor 21:00 uur besteld, woensdag 3 april geleverd

Koningsdag (27 april)
voor 15:00 uur besteld, woensdag 1 mei geleverd

Hemelvaartsdag (9 mei)
voor 21:00 uur besteld, zaterdag 11 mei geleverd

1e Pinksterdag (19 mei)
voor 21:00 uur besteld, woensdag 2 mei geleverd

2e Pinksterdag (20 mei)
voor 21:00 uur besteld, woensdag 2 mei geleverd

Kerstdagen (24, 25 en 26 december)
voor 21:00 uur besteld, zaterdag 28 december geleverd

Oud en Nieuw (31 december en 1 januari)
voor 21:00 uur besteld, vrijdag 3 januari geleverd