Painting the Past kopen?

Met de verf van Painting the Past schilder je de sfeer uit het verleden met het gemak van nu op je muur. Painting the Past krijtverven zijn watergedragen en eenvoudig aan te brengen. Wil je een unieke sfeer creëren? Verf dan de muren van jouw kamer in een van de ruim 100 kleuren krijtverf van Painting the Past. De poederachtige, matte uitstraling van de authentieke krijtverven ontstaat door het hoge gehalte aan krijt en hoogwaardige pigmenten.

Wil je het authentieke gevoel van een oude boerderij of landhuis beleven in je woonkamer of slaapkamer? Dan is het traditionele kleurenpalet van Painting the Past krijtverf jouw beste keuze. Voor een extra verweerd of vergrijsd effect breng je Painting the Past Paste Wax aan op de krijtverf. De wax van Painting the Past kan je ook op onbehandeld hout aanbrengen als beschermlaag. Bekijk de prijzen van Painting the Past hieronder; wacht niet langer en bestel jouw favoriete kleur!

Painting the Past kleuren

Ben je een fan van matte muurverf in de authentieke tinten uit de vorige eeuw? Dan is het kleurenpalet van Painting the Past een snoepwinkel voor jou! Kies uit meer dan 100 unieke kleuren met de natuurlijke uitstraling van vroeger. Wil je zeker weten dat jouw krijtverf op de muur straks de gewenste tint en uitstraling heeft? Zelfs de kleurenkaarten zijn uniek!

Per stijl een kleurenkaart van Painting the Past

Bij Painting the Past kies je makkelijk de krijtverf die past bij jouw landhuis of kasteel sfeer want de handgeschilderde kleurenkaarten hebben allemaal hun eigen stijl! Ga je voor de kleuren Chalk, Rustic, Traditional, New neutrals of Pastel Poetry? Voor elke traditionele stijl vind je bij Painting the Past een heel kleurenpalet aan krijtverf.

Krijtverf uit het verleden met het schildergemak van nu

Deze verf met traditionele uitstraling breng je met alle gemakken van tegenwoordig op jouw muur aan. Tijdens het verven met Painting the Past Matt Emulsion profiteer je van het gemak van nu, want deze watergedragen krijtverf is goed dekkend en geurarm.

Voordelen Painting the Past muurverf

Painting the Past muurverf verwerk je gemakkelijk op wanden en plafonds. Bovendien zijn alle krijtverven overschilderbaar en tevens goed reinigbaar. Ideaal dus voor bijvoorbeeld jouw woonkamer of slaapkamer. Door de toevoeging van krijt en de pigmenten van hoge kwaliteit krijg je een hoogwaardige uitstraling die poedermat is en jaren prachtig blijft qua diepte en beleving.

Painting the Past verf met effect

Haal de sfeer van landhuizen, eeuwenoude boerderijen of kastelen op jouw muur met de Painting the Past kleuren. Ze zijn geïnspireerd op de reizen naar Engeland. Ook het effect van krijtverf schilder je makkelijk op jouw muur of meubels:

  • Painting the Past Eggshell heeft een eiglans
  • Painting the Past Matt heeft een matte uitstraling
  • Painting the Past Rustica heeft zachte streperige kleurschakeringen

En met de verschillende ondersteunende producten zoals een wax en een sealer geef je jouw kamer pas echt een uniek effect. Omdat het assortiment van Painting the Past specifiek gericht is op verf kan je jouw muurverf juist tot in de puntjes uitwerken met de verfproducten. En met de houtlak van Painting the Past verf je ook nog eens jouw meubels snel en eenvoudig in de poedermatte, authentieke look.   

Painting the Past houtlak voor meubels en houtwerk

Wil je niet alleen je wanden maar ook meubels in de kleuren van het verleden schilderen? Met verfproducten van Painting the Past kan het, want dit merk heeft ook lakverf. Met Painting the Past lakverven als Eggshell of Matt finish verf je ook jouw kast, dressoir of tafel passend bij je muur. Perfect toch, om die authentieke look voor je hele interieur te kunnen realiseren, daar hebben ze bij Painting the Past goed over nagedacht!

Painting the Past verkooppunten

Painting the Past krijtverf wordt aangeboden in al onze vestigingen. Woon jij in of in de buurt van Hengelo (Gelderland), Nuth, Den Bosch, Oss, Zevenberg, Amsterdam (Centrum, Noord, West), Den Helder, Rijssen, Baarn, Bunschoten, Soest, Utrecht of Oostburg? Kom dan eens langs in één van onze Painting the Past dealers en neem jouw favoriete Painting the Past krijtverf kleur mee! Geen tijd voor? Je kunt Painting the Past bestellen via de website!