RAL 7021 Zwartgrijs | Verkrijgbaar in ieder Verf | Onlineverf.nl

RAL 7021 Zwartgrijs

 

 

 

RAL 7021 Zwartgrijs

RAL 7021 Zwartgrijs is een verfkleur uit de RAL waaier. Het is een zwart/grijze kleur die erg prettig is om naar te kijken. Deze donkere kleur is een veelgebruikte kleur in veel plaatsen in Nederland. De kleur kenmerkt zich door zijn stoere, maar elegante uitstraling die perfect te combineren is. De kleur wordt vaak gebruikt voor kozijnen en is vooral mooi in een matte afwerking.


RAL 7021 Lak

Gebruik de zwart grijze kleur RAL 7021 voor je deur en ervaar een moderne, elegante uitstraling. De voordeur is bij uitstek geschikt om te schilderen in deze kleur. Lakverf komt met deze donkere kleur prima tot zijn recht. Wat dacht je van RAL 7021 hoogglans houtverf van bijvoorbeeld Sigma of Sikkens?


RAL 7021 Muurverf

Deze veelvoorkomende kleur kan ook prima worden gebruikt voor de buitenmuur. Muurverf in de kleur RAL 7021 geeft je woning een modern en strak design. Dus gebruik deze mooie kleur zwartgrijs als buitenlak ook voor de muren.


Een kleur komt goed tot zijn recht, mits deze goed wordt gebruikt. Daarmee bedoelen we dat een kleur beter tot uiting komt wanneer deze gecombineerd wordt met een andere kleur. RAL 7021 Zwartgrijs is een zwarte kleur met een tint grijs erdoor die perfect te combineren is met bijvoorbeeld een lichte witte tint. Het gebruik van de juiste tint geeft de woning een mooie uitstraling en kan de accenten op de juiste plek leggen. Veelal geeft bovenstaande combinatie een landelijke uitstraling.