RAL 7021 - Zwartgrijs

Begin je met schilderen dan begin je met een kleur uitkiezen. Vaak, als je nog niet weet welke kleur je wilt, ga je op zoek naar een RAL kleur. RAL kleuren zijn universele kleuren die overal ter wereld dezelfde codes hebben.

Kies bijvoorbeeld RAL 7021, ook wel Zwartgrijs genoemd. Zwartgrijs hoort bij de grijze tinten van de RAL Kleurenwaaier. Deze kleur wordt vaak gebruikt voor buitenschilderwerk. Maar ook binnen geeft deze kleur een stoere en moderne uitstraling aan je interieur. Hieronder lees je meer informatie. Direct beginnen? Bestel hier je grijze verf!

RAL 7021

Welke kleur is RAL 7021?

De zwartgrijze kleur is enorm populair. Omdat het een gangbare en mooie kleur is. RAL 7021 is geschikt voor het schilderen van kozijnen en deuren. RAL 7021 matte verf geeft een moderne look en zorgt voor een strakke afwerking van je interieur. Maar ook buiten misstaat deze kleur niet. Geef bijvoorbeeld de draaiende delen van de deuren en ramen de kleur Zwartgrijs en combineer die met de witte kozijnen voor een elegante uitstraling. Of verf een muur in deze zwartgrijze kleur. Voor muurverf zijn er nog talloze andere grijze muurverf kleuren beschikbaar.

RAL 7021 versus RAL 7016

De kleur RAL 7021 wordt zwartgrijs genoemd en is verschillend van RAL 7016, deze wordt Antracietgrijs genoemd. Het grote verschil zit hem dus in de grijstint bij RAL 7016 en de zwarte tint van RAL 7021. Beide kleuren zijn populair bij het schilderen van kozijnen, schuttingen of deuren.

RAL 7021 Kleurencombinaties

Combineer de kleur RAL 7021 met een van deze onderstaande kleuren. Ontdek verschillende kleurencombinaties en laat je inspireren.


Gratis verzending tester

Bestel nu je kleurentester en krijg gratis verzending met de code TESTER10
Gebruik de code in je winkelmandje of in de checkout, en wij verminderen het totale bedrag met €4,95 (kosten voor verzending).


RAL 7021 verf

Elk merk heeft RAL 7021 verf in het assortiment, zo heb je RAL 7021 van Sigma, RAL 7021 van Flexa, RAL 7021 van Sikkens enzovoorts. En hiermee ook verschillende soorten verf als RAL 7021 muurverf binnen, RAL 7021 muurverf buiten, RAL 7021 matte verf en hiermee is RAL 7021 geschikt voor muren, plafonds én kozijnen. RAL kleurcodes zijn universeel en voor elk merk verf hetzelfde. Hierdoor kun je in vrijwel alle soorten verf jouw RAL kleuren krijgen. Wij mengen jouw geschikte kleur graag ook in verf van Flexa, Histor, Sigma, Wijzonol of Sikkens.

Jouw voordelen bij Onlineverf

Koop jouw RAL zwarttinten bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Voordeligste verf webshop
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

Wil je inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Wil je meer weten over Ral 7021? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt.


Op zoek naar inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €15 korting op je volgende bestelling!