Brave Ground - Flexa

Brave Ground Flexa

Of het gaat om beits voor buiten of een muurverf voor binnen, de schilderklus begint met het bepalen van de juiste kleur. Stel je wilt de muren van de woonkamer verven, dan mag de gekozen kleur goed bij je interieur en raamdecoratie aansluiten.

Om helderheid en kleurechtheid te bewaken maken we in de verf gebruik van kleurcodes. Dit biedt helderheid en voorkomt verwarring, want als je vandaag bijvoorbeeld kleurcode 3024 verf koopt, krijg je dezelfde kleur als wanneer je die bijvoorbeeld over 2 jaar weer opnieuw besteld.

Ook verschillende tinten van één kleur hebben een eigen kleurcode gekregen. Dus als je dacht, dat je met alleen ‘bruinig’ er wel zou zijn, dan hebben we nieuws; ook bruin bestaat uit meerdere kleurcodes.

Brave Ground is tot de Flexa kleur van het jaar 2021 gekozen. Het is een kleur van Flexa en verf van Flexa is bij veel mensen bekend. Dit merk is gericht op de doe-het-zelver. Wil jezelf thuis een muur aanpakken, dan kan dat heel goed met onze Flexa verven. Ben je op zoek naar een bruinige tint, een stevige basis voor de rest van je interieur, dan is de Brave Ground kleur wellicht iets voor jou! Direct aan de slag? Bestel hier je beige verf!

Brave Ground Muur

Welke kleur is Brave Ground?

Flexa Brave Ground is een bekende kleur van alle Flexa kleuren. Echt gangbaar en in veel situaties te gebruiken. Een bruinige lichte tint, beetje aards. Warm, neutraal en goed te combineren met fellere kleuren. Hiermee past Brave Ground in elk interieur. Je kunt Brave Ground bestellen in muurverf, maar ook in lakverf.

Brave Ground laat de kleuren diep blauw en donkergroen stralen door het sterke contrast. Doe je dit in combinatie met bijvoorbeeld een lichte houten vloer, keramiek en veel kamerplanten; dan heb je in een handomdraai een totaal nieuwe woon- of slaapkamer. Wil je liever meer zon in huis? Combineer Brave Ground dan eens met geel-, zand- of okertinten. Dit zorgt voor een warm werelds karakter. Met de kleur Brave Ground kan je echt alle kanten op!

Brave Ground muurverf

De muren van je woonkamer of slaapkamer verven? De Brave Ground kleur is tijdloos en past moeiteloos in elk interieur. Het is een perfecte basis en een warme en neutrale kleur. Bestel je Brave Ground muurverf eenvoudig bij Onlineverf.nl!

Brave Ground in elk merk

Flexa Brave Ground hoeft niet per se in een Flexa product gemengd te worden. Gebruik je liever verf van Sikkens of Sigma? Of wil je net iets minder of juist meer glans? Dat is allemaal mogelijk bij Onlineverf. Wij mengen ook Brave Ground in Sikkens of Sigma verf. Muurverf, hoogglans of zijdeglans, het kan allemaal. Kies jouw gewenste verf en vul bij het bestellen de juiste kleur in en de verf komt jouw kant op.

Jouw voordelen bij Onlineverf

Koop jouw Brave Ground verf bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  •         Gratis online advies
  •         Voordeligste verf webshop
  •         Snelle levering
  •         Achteraf betalen

Wil je inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Wil je meer weten over Brave Ground Flexa? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt en je schilderklus een groot succes wordt!